Četvrtak, 18 srpnja, 2024

VUČIĆ S ČOVIĆEM U MOSTARU Urediti odnose na dobrobit budućih generacija

Must Read

Nakon bilateranog sastanka održanog jutros u Mostaru premijer Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je s članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem imao “otvorene i dobre razgovore o odnosima Srbije i Bosne i Hercegovine, a naravno i odnosima u regiji i odnosima između srpskog i hrvatskog naroda”.

“Obojica smo izrazili želju da će Srbi i Hrvati i u BiH i između Srbije i Hrvatske moći urediti te odnose na dobrobit budućih generacija”, kratko je kazao Vučić.

Čović je prvo prokomentirao kako je ovo “dobar dan u Hercegovini”.

“Razgovarali smo uistinu o problemima Srbije i BiH i kako neke stvari možemo unaprijediti, ali svakako da smo spomenuli i suradnju srpskog i hrvatskog naroda. Ja ne vidim nijedan razlog da sve naše zemlje u okruženju, Hrvatska, Srbija, Crna Gora ne grade dobre odnose, jer bez tog dobrog odnosa nema stabilnosti u BiH, a meni je cilj apsolutna stabilnost u BiH, da ova domovina profunkcionira, a onda ćemo učiniti sve da naši susjedi na sličan način funkcioniraju”, istaknuo je član Predsjedništva BiH, piše Klix.ba.

Na pitanje očekuje li spuštanje tenzija odgovorio je: “Apsolutno, što bi drugo trebalo, koji je drugi put?”

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Montažne kuće zamjena za skupe kvadrate

BANJALUKA - Zbog vrtoglavog skoka cijena stanova i struje, stanovnici Republike Srpske sve više posežu za montažnim kućama, što...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -