Utorak, 16 travnja, 2024

VRISAK UPOZORAVA NA “KAPITOL”: 160 milijuna KM je Kanton Sarajevo kroz 9 godina oteo HNŽ-u!

Must Read

vrisak_plakat_a3 (3)Aktivisti Vriska sinoć su na četiri lokacije u Mostaru, u sklopu kampanje Federalizam nije separatizam,  postavili transparente sa natpisom “ 160 milijuna razloga”. Postavljeni transparenti ( kod mostarske katedrale, ulazu u kampus Sveučilišta u Mostaru, hotel Ruža i Skupština HNŽ-a),  govore o nepravednoj raspodjeli prihoda, točnije 160 milijuna KM koje je Sarajevska županija kroz 9 godina “otela” Hercegovačko-neretvanskog i to kroz Zakon o pripadnosti javnih prihoda.

Ovim putem, apeliramo na izabrane legitimne i legalne političke predstavnike iz HNŽ-a koji u sadašnjoj vlasti (federalnom Parlamentu), mogu  potaknuti i inicirati promjene ovakvog, diskriminatornog zakona za sve građane naše županije.

IMG_20160115_234845 (1)

Smatramo kako je 160 milijuna razloga sasvim dovoljno da bi naši izabrani predstavnici reagirali i u nadležnim tijelima  i pokrenuli ovo pitanje.

Očekujemo od sadašnjih struktura vlasti da reagiraju i zastupaju interese svih građana HNŽ-a,navode iz Vriska.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

EKSKLUZIVNO PODSJEĆAMO: Gdje su bili HDZ-ovci RH kad je postavljen Bruce Lee. Wikileaks 2005.: “Granić lutkar – i sljedeći ministar vanjskih poslova?”

Hrvati imaju riblje pamćenje. Neka ih. Ali zbog te kratke pameti se neki usude pljuvati po mostarskoj svetinji - Bruce...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -