Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

– Vraćanje pod unitarističke skute: SDA postupno počela “utapati” stranke Trojke

Must Read

Tako je dopredsjednik SDA Edin Ramić objavio da je podnio prijavu koalicija za nekoliko općina u RS, ali i koaliciju za Stolac, koju će činiti SDA i SDP.

‘‘Radi se o zajedničkom nastupu SDA sa SDP-om u Modriči, Rogatici i Bijeljini, sa NiP-om u Bijeljini i Višegradu, sa SBiH-om u Bratuncu i Srebrenici. Stolac je sredina gdje će SDA i SDP imati zajedničkog kandidata za načelnika‘‘, objavio je.

SDP, Naša stranka i Demokratska fronta su u Vitezu postigli dogovor o zajedničkom nastupu na Lokalnim izborima u listopadu.

Kandidati te tri stranke bit će na jednoj listi, kažu u zajedničkom priopćenju koje je dostavila Naša stranka.

“Smatrajući da su naše ideje i pogledi na probleme u Vitezu skoro pa identični, da sve građane promatramo jednako, jedino normalno i odgovorno rješenje u ovom trenutku za Vitez je bila koalicija ova tri politička subjekta‘‘, navedeno je, prenosi Bljesak.info.

U preliminarnom pregledu podnesenih prijava za koalicije ovogodišnjih lokalnih izbora mogu se naći partnerstva SDA, NiP-a i SDP-a, potom SDA i SDP-a, te SDP-a Naše stranke i DF-a, U Mostaru pak Trojka nastupa zajedno dok su u Sarajevskoj Općini Centar ipak razdvojeni. U Mostaru SDA i DF neće skupa. Oni su u različitim koalicijama. Prvu predvodi SDA i okuplja BH Zelene i BPS Sefer Halilović dok DF predvodi koaliciju u kojoj su Narodni europski savez.

Dnevnik.ba

- Advertisement -

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -