Published On: Sun, Jul 26th, 2020

Vlasnik kafića u Modriči koji je proslavljao rođenje prvog djeteta ubijen dok je pokušavao da smiri tučnjavu

Marko Radoš, vlasnik modričkog kafića “Colosseum”, nastradao je u noći između petka i subote kada je pogođen metkom u grudi dok je razdvajao grupu mladića prilikom tučnjave, a zbog njegovog ubojstva uhićen je Perica Simčević iz Šamca, saznaju “Nezavisne”

Kako saznajemo, Radoš je iz neposredne blizine pogođen u prednji dio grudi, a metak mu je prošao kroz desno plućno krilo, zbog čega je zadobio veliku ranu od koje je iskrvario.

Kobne noći, prema neslužbenim informacijama, ubijeni muškarac proslavljao je rođenje prvog djeteta i sve je teklo bez problema.

Gosti su se već bili počeli razilaziti oko 23 sata te ništa nije ukazivalo na to da će se iza ponoći desiti tragedija koja je potresla Modriču.

Prema neslužbenim saznanjima, ubijeni muškarac je nakon žurke koja je počela u petak najprije bio otišao kući, ali se nakon nekog vremena vratio u lokal u kojem je zatekao tuču grupe muškaraca.

Kako je rekao izvor “Nezavisnih” blizak istrazi, dok je Radoš pokušao da ih razvadi, jedan od sudionika je potegao pištolj, čiji je hitac pogodio nesretnog muškarca.

Istražuje se da li je u pitanju ubojstvo iz nehata, odnosno da li je u tom naguravanju pištolj slučajno opalilo, ili je osumnjičeni namjerno upucao žrtvu.

Ova tragedija veoma je uznemirila Modričane koji za ubijenog muškarca kažu da je bio mladić za primjer.

“Divan mladić, pošten i vrijedan. Supruga mu se tek porodila i trebalo je da bude sreća i veselje, a ne ovolika tuga. Ne vjerujem da je zbog ove situacije i vidio to dijete. Čula sam da je toj nesretnoj ženi pozlilo kada su joj priopćili ovu tragičnu vijest i da je sad u Banjaluci”, kazala je mještanka Modriče koja je željela da ostane anonimna.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave Doboj, pripadnici Policijske stanice Modriča uhitili su P.S. iz Šamca, koji je ispalio hitac iz vatrenog oružja, prilikom čega je smrtno stradala osoba M.R. iz Šamca.

Navode da je Policijskoj stanici Modriča noćas, oko 2.50, prijavljeno da je došlo do tučnjave u ugostiteljskom objektu u Modriči.

“Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča, koji su utvrdili da je zasad iz nerazriješenih okolnosti došlo do pucanja iz pištolja koji je kod sebe posjedovalo lice inicijala P.S., a kojom prilikom je smrtno stradalo lice inicijala M.R, vlasnik navedenog ugostiteljskog objekta”, navedeno je u priopćenju.