Četvrtak, 18 travnja, 2024

VEŽE IH 46 MILIJUNA LIJEPIH USPOMENA: Nakon prostitucije po Saraju, HSP BiH želi nazad na vlast u ZHŽ-u

Must Read

U Posušju je u subotu navečer, na žalost,  održan Izborni zbor Podružnice Posušje Hrvatske stranke prava BiH.

Kako je priopćeno iz HSP-a BiH, izabrano je i devet članova Izvršnoga odbora Podružnice Posušje.

Ovom tužnom zboru stranke koja je mogla biti puno, a odlučila je skončati kao privjesak većinskog nacionalšovinizma  nazočili su i njeni mrtvozvornici predsjednik HSP-a BiH Zvonko Jurišić, zamjenik predsjednika Stanko Primorac, te dopredsjednik Albert Šunjić.

U svom epitafu partiji predsjednik Zvonko je istaknuo kako HSP BiH u posljednjih par mjeseci doživljava katarzu što se najbolje očituje upravo po zadnjim zborovima koji se održavaju u više županija, te je naglasio kako se u vezi toga u Zapadnohercegovačkoj županiji okončava jedan uspješan i djelotvoran proces, na što se okupljena raja kiselo osmjehnula.

‘Ovim činom HSP BiH se konsolidirala na razini županije, te svojim političkim porukama i smislom za socijalnu osjetljivost običnih ljudi postaje bitnim i prepoznatljivim političkim čimbenikom, izvalio je Zvonko. Trenutačno stanje u ZHŽ-u nesnošljivo i ovu nesposobnu vladu treba mijenjati. HSP BiH će sigurno nakon sljedećih izbora biti dio vlasti u županiji”, kazao je predsjednik Jurišić ne pojašnjavajući koliko su ovu županiju on i njegov drug Jerko do sada koštali i koliko će joj još trebati godina da se oporavi od Jurišećvog tragičnog mandata od 4 godine.

Izabrani predsjednik HSP-ove podružnice Posušje , nekakav čovjek pun ljubavi,  istaknuo je kako je HSP BiH nastala iz ljubavi prema hrvatskome narodu, a opće interese naroda je uvijek stavljala iznad osobnih. Što je naročito vidljivo u činjenici da istoj toj stranci većinska volja hrvatskog naroda u BIH ne predstavlja nikakav imperativ djelovanja, niti tu volju poštuju. Toliko o ljubavi prema Hrvatima.

Nije poznato jesu li bile kamere FTV-a na ovom skupu. Ako jesu to znači da HSP ovaj put nije izvisio postere i biste Ante Pavelića, inače sitnu fetišističku galanteriju na osnovu koje kriminalci koji vode ovu stranku, kupe ono malo jadnih i nepismenih hrvatskih glasova po BIH.

poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -