Veliki rock spektakl „The Beatles Symphony Rock Tribute“ u Mostaru 

Simfonijski orkestar Mostar priređuje 8.9.2021. veliki rock spektakl „The Beatles Symphony Rock Tribute“ posvećen liverpoolskoj legendarnoj skupini povodom 60 godina slušanja pjesama jednog od najkomercijalnijih, najpopularnijih i najuspješnijih sastava u povijesti rock glazbe.

Publika na mostarskom stadionu Kantarevac imat će mogućnost čuti 50 pjesama, čiju orkestraciju potpisuje maestro Igor Tatarević, koji će svirati klavir i istovremeno ravnati ansamblom sastavljenim od 80-ak glazbenika. Na koncertu sudjeluje 7 vokalnih solista, 8 pratećih vokala, zbor od 25 članova, rock band i veliki sastav Simfonijskog orkestra Mostar. Specijalni gost na gitari je britanski veleposlanik u BiH g. Matthew Field.

Sponzori koncerta su Grad Mostar, Britansko Veleposlanstvo, Telemach, Carlsberg BH, Leda, Shankly’s Pub, Bljesak.info kao i Radio Dobre Vibracije.

Simfonijski orkestar Mostar sastavljen je od glazbenika iz različitih gradova BiH, Hrvatske i Srbije.

Kao i na svim velikim spektaklima koje priređuje Simfonijski orkestar Mostar za dobru interakciju s publikom pobrinut će se moderator koncerta Boris Čerkuč.

Početak koncerta je u 19:30 sati.

Ulaznice po simboličnoj cijeni od 10 KM su u prodaji svakim radnim danom od 13:00 do 20:00 sati na porti u Kosači. Rezervacija na broj 063940584.