Published On: Uto, kol 17th, 2021

UZP3: Hrvatski kanader gašeći požare u BIH uzimao vodu s Buškog jezera. Hoće li Tužiteljstvo SDA podići optužnicu protiv pilota?

Kanader agresorskog Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u ponedjeljak oko 18:30 sati podmuklo i iza leđa granatirao je više bosanskih patriotskih požara na području mostarskog Bogodola i Čabulje.

Kako su izvjestili iz Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo Hercegovačko-neretvanske županije, zrakoplov Canadair CL-415 (888 i 811) je izvršio više agresorskih naleta na lokalitetima Bogodola i Čabulje.

Vodu za gašenje požara hrvatski protupožarni zrakoplov uzimao je iz Buškog jezera kod Livna bez da je upitao za dozvolu bilo koga od BH vlasti.  Makar Erdogana.

Ovakvom akcijom Hrvatska naglašava svoju agresorsku naravn prema našoj domovini, te daje jasno do znanja svim patriotima, i svim žrtvama agresije na BIH da ne namjerava prestati s neovlaštenim korištenjem vode iz Buškog jezera.

OHR ne čini ništa iako bi g. Schmidt, da imalo sluša patriote poput Cerića i Komšića,   svakako morao iskoristiti bonske ovlasti i narediti Buškom jezeru da se  drugi put zaledi kada po vodu dođu agresorski avioni iz Hrvatske.

 

guest
nije obvezno
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x