Published On: Sri, svi 23rd, 2018

GRBAVAC U EMOTIVNOM ŠOKU: Uz urlike “Bacite ga u Miljacku” “saborci” iz ABIH i suborci iz HVO, otjerali Vladu Marušića

Naime, na mjestu demonstracija došlo je do naguravanja, a bivši suborci  i kontraborci su nakon Marušićevog udaljavanja dobacivali “ubijte ga” i “bacite ga u Miljacku”.

Tako je Marušić simbolički doživio ono što su njegovi suborci i veliki dio naroda doživjeli odavno. Uz povike “Ubijet ih, bacite ih u Miljacku, Neretvu itd.” Marušić je jedan od onih rijetkih romantičara koji je do jučer tvrdio da su ABIH i HVO jedno. Eto jedno su. Ujedinili su se da ga bace u Miljacku. “Saborci” kako navodi klix i suborci, koji  ga inače smatraju “plaćenikom vlade”.

Problem je nastao kada je Marušić pokušao ući u zgradu jer je, kako je sam tvrdio, dobio poziv. U pritisku koji je rezultirao udaljavanjem Marušića sudjelovali su jednako pripadnici Hrvatskog vijeća obrane i Armije Republike Bosne i Hercegovine. Ujedinili se.

POMOZIMO, OVAJ ČOVJEK TREBA NAŠU POMOĆ: Tvrdi da su Armija BiH i HVO jedno i otežano govori

Marušić je jedan od bivših lidera Udruge Zaboravljeni branitelji, a trenutno vodi Udruženje razvojačenih branitelja HVO-a. Udruga  Zaboravljeni branitelj često je u medijima navođena kao udruga za hibridno političko ratovanje-. Raskrinkani su kada je Grabovac izjavio da su ABIH i HVO jedno i da ih nitko neće razdvojiti. Rečeno je to u samoj živi prijetnji masovnim optužnicama pripadnicima HVO-a

Podsjećamo, bivši vojnici su u borbi za svoja prava uoči današnje tematske sjednice posvećene toj populaciji blokirali cestu ispred Parlamenta.

Oni traže jedinstven i javni registar  ukidanje finansiranja svih udruženja na svim nivoima i plaćen dodatak.
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare