UTJECAJ NIHADA HEBIBOVIĆA ŠIRI SE VAN BOSNE? Drug Savjetnik pretukao suprugu…

Nihad Hebibović je sjećate se, onaj wannabe vehabija u razvoju koji je psovao Kolindi i prijetio uništenjem sezone na Jadranu slanjem islamista.

SOA ga ne prati. Normalno ulazi u Hrvatsku. Jebi ga nije Srbin. Musliman je. Bivši marksisr  koji se po uzoru na posuškog akademika, kao svaki pravi marksist  dao u bošnjački nacionalizam.

Njegov utjecaj je ogroman. Iako lik djeluje smušeno. No malo tko je znao da taj utjecaj prelazi granice Komšićevog i Bakirovog mozga. Izgleda da se pravo muslimana da tuče ženu, prenijelo i na drugi entitet u otetom uredu hrvatskome. Na druga Čedu. Pa taj dramaturg, drami preko mjere u sukobima s boljom polovicom. Ili da kažemo pretučenom polovicom?

I što mislite kako su reagirale saraj dženderuše i lijeva građanska misao okupljena oko Komšića? Jel zucnula Martina Tviteranović?  Malo morgen.

To je ta Građanska kojoj bi netko trebao povjerovati. To su ti zasadi demokracije. U te ljude, u taj šljam, utučeni su USA grantovi.

 

Beogradskoj policiji je danas oko 10:30 sati prijavljeno nasilje u obitelji u Novom Beogradu, a prema informacijama medija, potukli su se Čedomir Jovanović, savjetnik Željka Komšića, drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i njegova supruga Jelena.

“Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim”, rekao je Jovanović za Kurir.rs.

Čeda i Jelena imaju četvoro djece koja za vrijeme incidenta, navodno, nisu bila u stanu.

Nakon što se u nekoliko medija pojavila informacija da se Čedomir Jovanović, lider LDP, potukao sa svojom suprugom Jelenom, Nova.rs stupila je u kontakt sa Jelenom Jovanović koja kaže da su u pitanju laži i za sve optužuje urednika i vlasnika Informera Dragana J. Vučićevića.

„Najobičnija sr*nja i gluposti mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezervira rođendan u igraonici. Ovo je neka namještaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri djevojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“, rekla je ona vidno uznemirena a zatim je uputila nekoliko psovki uredniku Informera Dragu J. Vučićeviću. „Ne želim da živim u ovoj zemlji, ovo namještaju Rusi, ne znam tko. Ne vjerujem da su se čuli sa Čedom“, rekla je ona za Nova.rs.