Published On: Ned, lis 28th, 2018

Uslijed obračuna igrača pokera ubijena 23-godišnja djevojka iz BiH

Djevojka iz Bosne i Hercegovine našla se usred vatrenog obračuna igrača pokera u Berlinu.

Nakon poker-partije u jednom baru u Berlinu izbila je svađa između protivničkih igrača, koji su nasrnuli jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol-palicama. Kada su počeli da pucaju, pogodili su 23-godišnju djevojku iz Bosne i Hercegovine, koja je kasnije preminula na Klinici Charite, a jedan muškarac (39) teško je ozlijeđen i odvezen u bolnicu.

“Kafe 63” u Aleji Princen više podsjeća na kockarnicu, nego na kafić i sastajalište je ljubitelja igara na automatima. Kako saznaje “Bild”, u skrivenoj prostoriji bara ilegalno se igra poker.

Noćas je izbila žestoka svađa između više kartaroša zbog izgubljenog uloga. Susjedi kažu da su ih vidjeli kako nasrću jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol-palicama, i čuli su i pucnjeve.

Kada je hitna pomoć stigla oko tri ujutro, zatekli su mladu ženu iz Bosne i Hercegovine s teškim ozljedama kako leži ispred kafića.

“Slučajno su je pogodili”, kaže očevidac.

Teško ozlijeđena žena reanimirana je na mjestu nesreće, ali je podlegla ozljedama u bolnici. Obdukcija je pokazala da je umrla od posljedica ranjavanja. U kafiću je hitna pomoć zatekla muškarca (39) oblivenog krvlju, s teškim ozljedama glave. Prevezen je u bolnicu, ali kako se saznaje, nije životno ugrožen.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare