Published On: Sri, velj 12th, 2020

USA: Državljanka BiH 11 puta izbola taksista iz Pakistana i eno je sad traže na TV…

Policija u Saint Louisu je 8. veljače uhitila djevojku zbog napada na taksista. Napad se dogodio 4. veljače u Missouriju, piše NY Post.

Taksista je izbola nožem 11 puta, naveli su iz policije. Nanijela mu je ozljede na licu, ruci, prsima, ramenima i donjem dijelu tijela. U trenutku napada je sjedila na stražnjem sjedištu. Napadnuti muškarac je identificiran pod imenom Inam Allah Khattak.

Kada je izašao iz vozila u cilju da pronađe pomoć, Zekan se odvezla taksijem. Automobil je kasnije pronađen 16 kilometara od mjesta napada.

Policija tvrdi da je beskućnica. Tereti se za oružani napad i neovlašteno korištenje motornog vozila.

Khattak se prisjetio da ga je iznenada napala.

“Drago mi je da sam živ”, rekao je 47-godišnjak.

Ovaj taksist, poznat pod nadimkom Sunny, je istaknuo da je Zekan tražila od njega da ga odveze do obližnje trgovine želeći da kupi cigarete. Nakon što joj je odbijena kartica kojom je pokušala platiti vožnju, rekla mu je da je odveze do garaže gdje će, kako je kazala, njen otac platiti.

“Rekao sam joj: Platit ćete mi za 30 dolara, zar ne? Odgovorila mi je da će platiti 35 dolara i da je odvezem do njene kuće gdje će njen otac platiti”, ispričao je iz svog bolničkog kreveta.

Nakon toga je uslijedio napad.

“Poručila mi je da me želi ubiti”, dodao je.

Khattak je tu noć mijenjao svog kolegu. Tvrdi da napad nije isprovocirao na bilo koji način. Nakon napada otrčao je do obližnje kuće gdje je zatražio pomoć.

Porijeklom je iz Pakistana. Već 14 godina radi kao taksist, navodi NY Post.