Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024

Umjesto da OSA špijunira teroriste, OSA ŠPIJUNIRA francusku službu SIGURNOSTI – DGSE

Must Read

Bosansko-hercegovačke službe sigurnosti i OSA vrše intezivne provjere francuske službe sigurnosti DGSE i građana BiH za koje se sumnja da surađuju s njima. Umjesto da se bave špijuniranjem islamskih terorista i osoba koje su povezane s terorizmom bh Obavještajno-sigurnosna agencija OSA vrši špijuniranje – saveznika, odnosno francuske službe Sigurnosti DGSE (Direction Générale de la Sécurité Extérieure).
U izvješćima stanja sigurnosti OSA je prije godinu dana objavila kako se u BiH nalazi najmanje 5.000 potencijalnih terorista koji su svi do zadnjeg vezani uz islamski ekstremizam i vehabije stacionirane u nekoliko naselja u središnjoj Bosni i oko Tuzle.
Pridodajmo ovome kako je američki veleposlanik Patrick Moon bio vidno razočaran što BH snage policije nisu Mevlida Jašarevića ubile tijekom napada  na veleposlanstvo već su “proizvele” simbol borbe protiv Amerike o kojem svaki dan čita u Dnevnom Avazu dok traje suđenje.Bošnjačka javnost simpatizira Jašarevića i njegov suludi čin dok se stranim službama sigurnosti i veleposlanicima diže kosa na glavi.
I ranije su brojne nevladine organizacije u BiH upozoravale kako su bh državne službe sigurnosti isprepletene paralelizmima i djelatnicima “službi sigurnosti” koji su i sami članovi vehabijskoga pokreta. Upravo to je i glavni razlog što se saveznici iz NATO-a i Francuska špijuniraju kao “potencijalna opasnost” dok se islamisti i vehabije, te njihovi simpatizeri upravo i sami nalaze u službama sigurnosti i OSA-i te usmjeravaju istrage u pogrešnim smjerovima. U svakom slučaju, kredibilitet BiH i službi koje vode simpatizeri Vehabijskog pokreta odavno se istopio, a ugroženost sigurnosti hrvatskih saveznika, poput Francuza kao i Amerikanaca je opet dovedena u pitanje.

Croportal.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Užas u Daruvaru: Muškarac ubio pet osoba u domu za starije i nemoćne

Petero ljudi ubijeno je danas u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru, javlja mojportal.hr. Kako...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -