Published On: Ned, lis 16th, 2016

UHIĆENA TERORISTIČKA SKUPINA “Mali Legija” krenuo u napad na Crnu Goru


Bratislav Dikić, nekadašnji šef Žandarmerije, uhićen je u Crnoj Gori zajedno sa skupinom od najmanje 15 osoba koja je planirala u tijeku današnjih parlamentarnih izbora širom zemlje izvesti terorističke akcije, izazvati oružane sukobe, pa čak i likvidacije, doznaje Blic.
Skupina je na osnovu dogovora s pojedincima iz jedne političke grupacije planirala te terorističke akcije, navodi televizija PinkM.
Na čelu skupine, koja je sa sobom u Crnu Goru unijela i veliku količinu oružja i eksploziva, nalazi se bivši smijenjeni šef Žandarmerije iz Srbije Bratislav Bata Dikić, javljaju crnogorski mediji. Povodom ovog slučaja očekuje se i službeno priopćenje crnogorske policije.
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović nije želio komentirati uhićenje, ističući da treba sačekati da se oglase nadležni crnogorski organi.
“Imam informacije koje se tiču lociranja i uhićenja skupine koja je planirala danas izvesti terorističke akcije u Crnoj Gori”, rekao je Vujanović, ali je dodao da je na državnim organima Crne Gore da se o tome oglase.
Dikić, koji je tražio da ga oslovljavaju sa “Mali Legija”, smijenjen je jer je od Žandarmerije napravio kriminalnu organizaciju, koja se bavila trgovinom kokaina, plaćenim ubojstvima, iznudom, reketom i ostalim kriminalnim djelima, navodi Blic./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>