Srijeda, 29 svibnja, 2024

UHIĆENA TERORISTIČKA SKUPINA “Mali Legija” krenuo u napad na Crnu Goru

Must Read


Bratislav Dikić, nekadašnji šef Žandarmerije, uhićen je u Crnoj Gori zajedno sa skupinom od najmanje 15 osoba koja je planirala u tijeku današnjih parlamentarnih izbora širom zemlje izvesti terorističke akcije, izazvati oružane sukobe, pa čak i likvidacije, doznaje Blic.
Skupina je na osnovu dogovora s pojedincima iz jedne političke grupacije planirala te terorističke akcije, navodi televizija PinkM.
Na čelu skupine, koja je sa sobom u Crnu Goru unijela i veliku količinu oružja i eksploziva, nalazi se bivši smijenjeni šef Žandarmerije iz Srbije Bratislav Bata Dikić, javljaju crnogorski mediji. Povodom ovog slučaja očekuje se i službeno priopćenje crnogorske policije.
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović nije želio komentirati uhićenje, ističući da treba sačekati da se oglase nadležni crnogorski organi.
“Imam informacije koje se tiču lociranja i uhićenja skupine koja je planirala danas izvesti terorističke akcije u Crnoj Gori”, rekao je Vujanović, ali je dodao da je na državnim organima Crne Gore da se o tome oglase.
Dikić, koji je tražio da ga oslovljavaju sa “Mali Legija”, smijenjen je jer je od Žandarmerije napravio kriminalnu organizaciju, koja se bavila trgovinom kokaina, plaćenim ubojstvima, iznudom, reketom i ostalim kriminalnim djelima, navodi Blic./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -