Published On: Čet, stu 3rd, 2016

U Sevilli uhićeni naoružani navijači Dinama

Španjolska policija uhitila u utorak navečer trojicu navijača zagrebačkog Dinama u dobi od 24, 27 i 29 godina koji su u centru Seville sudjelovali u tučnjavi s domaćim navijacima, rekao je Hini glasnogovornik policije u Sevilli.
Oko 22.40 sati između 50 i 70 navijača Dinama nalazilo u blizini katedrale u centru grada gdje su se pojavili i navijači Seville. Počela je tučnjava nakon čega je intervenirala policija.
‘Uhitili smo trojicu koja su poticala ostale na nasilje. Kod njih smo pronašli bejzbolsku palicu, nož i ostalo hladno oružje te su imali lica prekrivena fantomkama’, rekao je glasnogovornik policije, dodavši da ne zna da li je tučnjava bila dogovorena ali da se to istražuje.
‘Navijači Seville poznaju ulice te su se razbježali, njih nekoliko desetaka’, dodao je glasnogovornik.
U nekim hrvatskim medijima pojavila se vijest kako su se Dinamovi navijači međusobno potukli, u sklopu nastavka sukoba suprotstavljenih frakcija.
‘Zabilježili smo samo ovaj izgred u kojem su bili i navijači Seville. Za eventualno neku drugu tučnjavu ne znamo’, rekao je glasnogovornik.
tportal.hr

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>