U Sarajevu ubijena mlada žena, policija uhitila osumnjičenog muškarca

Na području sarajevske općine Novi Grad danas je ubijena ženska osoba, a muškarac za kojeg se sumnja da je izvršio ubojstvo uhićen je u večernjim satima – potvrđeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

-Policijski službenici Policijske uprave Novi Grad pronašli su danas u stanu, u ulici Bosanska, beživotno tijelo žene inicijala E. M. (1992). Liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je konstatirao smrt u 15 sati. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem – izjavila je Feni glasnogovornica MUP-a Županije Sarajevo Mersiha Novalić.

Kako je rekla, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubojstvo iz člana 166. Krivičnog zakona FBiH, oko 20 sati je u ulici Aleja Lipa, na području općine Novo Sarajevo, slobode lišen muškarac inicijala A. B. (1989).

Pod nadzorom tužitelja sarajevskog županijskog tužiteljstva, policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentiranja ovog krivičnog djela.

Detaljnije informacije bit će priopćene ujutro.