Published On: Uto, lis 19th, 2021

U Mostaru se obilježava Međunarodni dan svjesnosti o mucanju

U amfiteatru Sokrat Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (SUM) u utorak, 19. listopada, s početkom u 16 sati bit će obilježen Međunarodni dan svjesnosti o mucanju.

Organizatori su Studij logopedije SUM-a i Studij logopedije Sveučilišta u Rijeci, a tema ovogodišnjeg Dana je “Izrazi promjenu koju želiš”, najavili su organizatori.

Među predavanjima koja će biti održana u sklopu obilježavanja Međunarodni dan svjesnosti o mucanju su “Svjesnost o mucanju – ima li promjena?” Suzane Jelčić Jakšić sa Sveučilišta u Rijeci, “Perspektive i stavovi društva prema mucanju” Lejle Junuzović Žunić s Univerziteta u Tuzli, “Kompetencije i svjesnost odgojno-obrazovnih djelatnika o mucanju” Anite Imre sa SUM-a, “Znanja i stavovi nastavnika u Hercegovini o i prema mucanju – kakva jesu, a kakva želimo” Josipe Brekalo s mostarskog sveučilišta te predavanje na temu “Kakve veze imaju epidemiološke mjere s mucanjem?” Amile Malanović sa SUM-a.

Nakon predavanja od 17.30 do 17.45 sati održat će se završna rasprava i donijeti zaključci.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Truly
Truly
9 mjeseci prije

Ja sam imao koku koja je mucala. Ali kad bi je ziogu tako bi lijepo govorila, tepala, vriskala…

Truly
Truly
9 mjeseci prije

Pppičččka iiim mmmattterrina neććće dda me uuuzmu zza sppikerrra na Feddderalnojjj, sssamo zzato ššto niiisam člllan SssDddAaaa.