Published On: Uto, ožu 8th, 2022

U BRITANIJI CIJENE GORIVA NISU SKOČILE KAO U BIH: Što ćeš, siroti su. I , nažalost, nemaju oni standard kao mi…

Ne možete jednostavno prestati koristiti naftu i plin preko noći, čak ni iz Rusije”, rekao je Johnson nakon što je njegova zemlja natjerala zemlje Balkana da se približe cijeni goriva od 3KM

“U Ujedinjenom Kraljevstvu to možemo učiniti brzo”, dodao je, istaknuvši da se treba “pobrinuti da svi idemo u istom smjeru”.

Rutte se složio da u mnogim dijelovima Europe “i dalje vlada” ovisnost o ruskim energentima i zauzeo se da se bilo kakvu zabranu uvodi “pažljivo”.

No s druge strane Bidenova administracija spremna je uvesti zabranu uvoza ruske nafte u SAD bez saveznika u Europi, rekla su za Reuters dva izvora upoznata s time, nakon ruske invazije na Ukrajinu.

Predsjednik Joe Biden trebao bi u ponedjeljak održati video konferenciju s čelnicima Francuske, Njemačke i Ujedinjenog Kraljevstva nastojeći osigurati njihovu potporu za zabranu uvoza iz Rusije.

Podsjećamo i SAD i UK još uvijek uvoze ruski plin i naftu. Dok je jedan maleni  Bihać jutros zabranio sva slijetanja za ruske avione i tako pokazao Washingtonu i Londonu kako se brani antifašizam.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Šaćir soros
Šaćir soros
1 godina prije

Dragance preko zeta zabranio kažu ruskim avionima slijetanja u Mostar a djikani nisu još napravili aerodrom na begovini BUSULADZICA u Trebinju pa ruje zabrinuti