Published On: Fri, Jul 10th, 2020

U BiH u posljednja 24 sata 310 zaraženih koronavirusom

U Bosni i Hercegovini danas je registrirano 310 novozaraženih koronavirusom, potvrđeno je iz entitetskih zdravstvenih institucija.

U protekla 24 sata u Federaciji BiH testirano je 1.199 uzoraka, od kojih je 196 pozitivno na koronavirus. Novi slučajevi registrirani su u Tuzlanskoj, Zeničko-dobojskoj, Hercegovačko-neretvanskoj županiji,Županiji Zapadnohercegovačkoj, Županiji Središnja Bosna , Unsko-sanskoj županiji, Bosansko-podrinjskoj županiji i Županiji Sarajevo.

U Federaciji BiH do sada je testirano 65.694 uzoraka, a COVID-19 je potvrđen kod 3.320 osoba.

Zaključno s današnjim danom, u Federaciji BiH oporavljeno je 1.425 pacijenata, dok su trenutno aktivna 1.822 slučaja pozitivna na koronavirus.

Od 73 potvrđena smrtna ishoda u Federaciji BiH, 47 osoba je muškog (64.38%) i 26 ženskog spola (35.62%). Što se tiče starosne strukture, 50 preminulih pacijenata (68.5%) je imalo preko 65 godina.,

Ranije je objavljeno kako su samo u Županiji Sarajevo registrirana 93 nova slučaja zaraze koronavirusom, te da je jedan osoba iz te županije preminula.

U Republici Srpskoj u posljednja 24 sata registrirano je 114 novozaraženih koronavirusom. Ovo je potvrđeno iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske čije je rukovodstvo još jednom apeliralo da je na građanima najveća odgovornost.

Najviše zaraženih je u Banjoj Luci – njih 28, a po 12 je u Bijeljini i Zvorniku, dok je u Trebinju zabilježeno 10 slučajeva. Na Palama i u Prijedoru zaraženo je po šest osoba, a u Rudom četiri.

Testirano je 582 uzorka, a prijavljen je jedan smrtni slučaj, a radi se o osobi iz Banje Luke.

Šta kaže numerologija i alternativna znanost?

Angel number 310 symbol is a sign of perseverance. You seem to be going through some hard times. The angels ask you not to give up. They want you to continue holding on and not to feel bad or sad for yourself. Regardless of the situation the angel number 3number 1, and number 0 assure you that something good will come from this. Do not hold back on speaking your mind, but let the words be of courage and not fear.

Angel number 310 is a sign of healing. If you have been unwell, believe that now you shall be well. If it is a close person in your life or a friend who is not doing too good health-wise, encourage them with words of positivity. Healing is also a part of peace. You could have been going through a bad time with a friend or partner or even a workmate. This is the time to begin making peace, so that the healing process may begin

Angel number 310 is a sign of rest. The angels’ advice you to take care of yourself. Do not overstress yourself. Take some time to rest and enjoy life so it may not pass you by. Visit friends and travel to your favorite destination. Enjoy life at all times.