Published On: Mon, Jul 31st, 2017
#3rd | By Desk

Tuneli, mostovi… Detaljan prikaz dionice autoceste Mostar Jug

Vizualizacija prikazuje izlaz iz tunela Kvanj, vijadukte Parilu i Brijeg, mostove preko rijeke Bunice, Bune, tunel Goricu, te petlju Mostar Jug.

JP Autoceste su na svom Youtube kanalu objavile video koji detaljno prikazuje kako će izgledati autocesta na dionici Mostar Jug – Buna.

Vizualizacija prikazuje izlaz iz tunela Kvanj, vijadukte Parilu i Brijeg, mostove preko rijeka Bunice, Bune, tunel Goricu, te petlju Mostar Jug.

Podsjećamo, da je nedavno direktor JP Autocesta Adnan Terzić izjavio kako autocesta za četiri godine može doći blizu Mostara. Naveo je da za dionicu Mostar Sjever – Mostar jug postoji odavno napravljen jedan izvedbeni projekt kojega bi trebalo optimizirati s potencijalnim izvođačem radova.

”Mi imamo plan izgraditi poddionicu od Zvirovića do Počitelja za 30 mjeseci. Zatim nastavak od Počitelja prema Kvanju dužine 7 kilometara se planira raditi 26 mjeseci i može se raditi paralelno. I zatim ide dionica od tunela Kvanj do Bune za što su predviđeni radovi od 36 mjeseci”, rekao je nedavno Terzić za medije.

bljesak.info