Petak, 19 srpnja, 2024

Tudor dao intervju Talijanima: Razočarani smo

Must Read

IGOR TUDOR je kao igrač i kao trener ostavio veliki trag u Italiji i nije čudno da su bivšeg trenera Hajduka Talijani zvali da najavi susret Hrvatske i Italije.

“Bez sumnje smo očekivali više i svi hrvatski navijači su razočarani jednim bodom iz dvije utakmice na ovom Euru”, rekao je Tudor za La Gazzetta dello Sport.

“Međutim, svi imamo nadu, želju i vjerujemo da možemo pobijediti Italiju i odigrati puno bolje. Od 2018. godine ovaj tim postiže rezultate koje je nemoguće ponoviti za naciju koja ima samo četiri milijuna stanovnika. Zbog toga imamo zahvalnost i razumijevanje za ove momke. Znamo da Hrvatska ne može zauvijek trajati na ovoj razini, ali imamo pozitivnu tradiciju protiv Azzurra i nadamo se da ćemo to nastaviti.”

”Modrić je i danas pun ponosa kad sluša himnu”

Talijane je zanimalo koliko može veteranski tercet u sredini – Luka Modrić, Marcelo Brozović i Mateo Kovačić. Za Tudora je Modrić simbol ove reprezentacije i njena najveća vrijednost.

“Modrić je pisao povijest, ali s 39 godina ima toliko ponosa i želje da ostaje referentna točka za nove generacije. U njega mladi gledaju prvaka koji je i dalje pun ponosa kad sluša himnu, koji se žrtvuje na treninzima i baca na svaku loptu kao da mu je posljednja, pa ne mogu a da ga ne pokušaju slijediti. To je ključ.”

Tudor je neugodno iznenađen očajnom igrom Italije protiv Španjolske.

”Ta izvedba je bila iznenađujuća, teško objašnjiva. Španjolska je odlična momčad, ali svi su očekivali više od Italije. Uvjeren sam da razlika između momčadi nije bila tako očita kao što je izgledala u toj utakmici.”

- Advertisement -

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

ZABRANJENA VERZIJA: Izgleda da su izbačeni dijelovi pjesme koji pozivaju na ustanak Hrvata u BIH. Prvi ih donosimo!

Tko je izvršio pritisak na Thompsona ne znamo, no mi smo upravo dobili izrezane dijelove pjesme koja je izišla...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -