Published On: Pon, sij 8th, 2018

Trumpov toranj u New Yorku zahvatio požar

Desetine vatrogasaca bore se sa plamenom dok dim suklja s 58. kata ove zgrade.

Trumpov toranj u New Yorku zahvatio je požar, potvrdila je njujorška vatrogasna brigada.

IZ POSLOVNE zgrade Donalda Trumpa, Trumpovog tornja, na krovu suklja dim, javljaju mediji. Vatrogasci New Yorka su na terenu.

Iako se radi, prema službenim informacijama, o “manjem problemu” s električnim instalacijama, snimke dima koji suklja iz krova zgrade ne djeluju tako.

NBC News piše da je vatra pod kontrolom, a sve se dogodilo u vrijeme dok američki predsjednik Donald Trump nije boravio u toj zgradi.

Deseci vatrogasaca nalazi se na krovu zgrade iz koje suklja bijeli dim. Dojavu o požaru zaprimili su u 7 sati ujutro prema lokalnom vremenu.

Požar je zamijećen na najvišem katu poslovne zgrade od čak 58 katova. Dvoje ljudi je lakše ozlijeđeno, priopćeno je iz policije New Yorka.

Zgrada ima dva krova. Jedan je niski u kojem se nalazi sva mehanička oprema, gdje je požar planuo, i visoki krov, koji je na samom vrhu. Na visokom dijelu krova su ventilacijski otvori koji pokrivaju dio s mehaničkom opremom i kroz te otvore izlazi plamen.

U Trumpovom tornju se nalaze poslovni objekti, luksuzni apartmani, uključujući i poveći stambeni prostor Donalda Trumpa koji zauzima najgornja tri kata.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare