Utorak, 18 lipnja, 2024

TRAŽE SE HRABRI MOMCI ZA RUŠENJE MOSTOVA PREMA RS-u: Objavljen vojni plan protiv Dodikova referenduma

Must Read
“Potrebno je par hrabrih momaka koji bi se uputili prema rijeci Drini i minirali te detonirali ono što su minirali, tj. rušenje svih mostova prema Republici Srbiji, “, stoji na Facebook stranici ‘Bošnjaci’.

Stranica, koju prati više od 126 tisuća ljudi i koja navodi kako je ”najangažiranija bošnjačka stranica na Facebooku”, navodi kako je u slučaju referenduma u RS dalje u planu presjecanje ‘koridora’ kod Brčkog te odvajanje ‘referendumaša’ na dva dijela.

”Čuvati koridor kao što su ga oni držali tijekom rata, iz Goražda dejstvovati na tromeđu BiH, CG i RS, te time odvojiti Istočnu Hercegovinu od Istočne Bosne, Trebinje i Istočna Hercegovina nikada nisu bili problem i to se moglo uzeti i u prošlome ratu, Krajišnici i formacije iz Donjovrbaske regije udaraju na Mrkonjić Grad te time skraćuju sam front za nekoliko kilometara granice…. Držati pomenute koridore i kote dok zvanična Banja Luka ne pristane na zahtjeve ‘federalaca’…”, navodi se u pojašnjenju uz objavljenu kartu na kojoj su označena djelovanja.

”Mi ne želimo rat, samo ukazujemo na moguće scenarije ukoliko Dodik pokuša sa referendumom”, navodi se.

Ukoliko bi, kako se navodi, Dodik pokušao s referendumom nasilno otcijepiti manjih BH entitet, koji je nastao na genocidu nad Bošnjacima, ”ova karta pokazuje kako bi se ta tvorevina mogla vojnim snagama potpuno ugasiti za sva vremena i vratiti BiH stari ustav”.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NE POŠTUJE NITI KRALJA CHARLESA: Je li Murphey Cikotić baš morao doći na proslavu njegovog rođendana?

Rođendan kralja Charlesa proslavljen je i u BIH. Tu su se skupili uglednici koji nešto predstavljaju i nešto korisno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -