Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Traže se dva svjetioničara, godišnja plaća 130.000 dolara

Must Read
Maleni otok sa svjetionikom u blizini San Francisca u potrazi je za dvama svjetioničarima, a godišnja plaća za ovaj posao iznosi 130.000 dolara.

Kako piše Guardian, radi se o “svjetlosnoj postaji” East Brother, koja osvjetljava sjeverni dio zaljeva San Francisca od 1873. godine te pruža prekrasan pogled na sam grad.

Iako mnogi misli da se radi o jednostavnom zanimanju, u ovom slučaju svjetioničari, kao jedini radnici u postaji, moraju dosta toga poznavati.

Pošto se zapravo radi i o turističko-ugostiteljskom objektu, oni trebaju znati dobro kuhati, čistiti, pružati razne usluge gostima, organizirati dostavu namirnica, ali i koristiti brod, što zahtijeva kapetansku dozvolu od Obalne straže SAD-a.

S obzirom na sve navedeno, mnogo potencijalnih kandidata za ovaj posao je otpalo, a vlasnici su i dalje u potrazi za stručnim kadrom, javlja Poslovni.hr.

(www.jabuka.tv)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -