Srijeda, 29 svibnja, 2024

TRADICIONALNE VRIJEDNOSTI: Brat zadavio sestru u Pakistanu nakon što su ju on i otac godinama silovali. Snimili su ubojstvo i dijelili ga s rodbinom i prijateljima

Must Read

Pakistanska policija usuđuje se prkositi običajima.  Uhitila je oca i brata žrtve nakon što se proširila videosnimka iz pokrajine Punjab na kojoj brat davi svoju sestru dok ih otac gleda, rekli su danas dužnosnici.

Događaj je izazvao šok i bijes u naciji koja se bori s valom nasilja nad ženama. Djevojku u dobi od 22 godine usmrtio je brat dok je otac gledao, a nepoznata treća osoba snimila je zločin, rekao je lokalni policijski dužnosnik Rana Akmal za dpa.

Incident se dogodio u gradu Toba Tek Singhu prošlog tjedna. Obitelj je pokopala ženu tvrdeći da je umrla od kolere.

Policija je registrirala slučaj jučer nakon što se videosnimka proširila, dodao je Akmal. I otac i brat priznali su policiji da su ženu godinama silovali i da su je ubili kako bi sakrili svoj zločin, rekao je policijski dužnosnik Mohamed Imran.

Policija je danas ekshumirala tijelo radi obdukcije i DNK testiranja kako bi se potvrdilo silovanje, rekao je Imran. Provode se racije radi uhićenja osobe koja je navodno snimila zločin.

Zločini protiv žena, uključujući djevojčicu kojoj je muškarac odrubio glavu i grupno silovanje majke pred njezinom djecom na autocesti, šokirali su Pakistan posljednjih godina.

U Pakistanu se svake godine prijavi tisuće silovanja, ali je stopa osuđivanja manja od 3 posto zbog manjka vladavine prava i nejasnih zakona, pokazuju policijske statistike./Hina/HMS/

- Advertisement -

11 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -