Tom Cruise ponovno zaljubljen: Evo tko je fatalna Ruskinja koja je opčinila slavnog glumca

Tom Cruise družio se na zabavi u londonskom Mayfairu s 36-godišnjom Elsinom Kyarovom, pripadnicom ruskog visokog društva i kćeri uglednog ruskog odvjetnika Rinata Kyarova, koji je poznat i kao bivša supruga trgovca dijamantima oligarh.

Bili su nerazdvojni, izgledali su kao zaljubljeni par i činilo se da je on opčinjen njome, rekao je jedan od gostiju za Daily Mail.

Strani mediji prenose da se par prošle subote pojavio zajedno na zabavi na Grosvenor Squareu, što je iznenadilo i oduševilo ostale uzvanike. Elsina, odjevena u crnu haljinu bez naramenica s dijamantnom mašnom, pozirala je tamo s Avramenko Alienom, bivšom natjecateljicom za Miss Europe, prije nego što je otišla na plesni podij s Tomom nakon što su zajedno napustili kasnonoćnu zabavu.

“Tom je bio jako ljubazan, stalno su ga tražili fotografije, ali on je sve pristojno odbijao. Na kraju je DJ morao objaviti na ruskom da gospodin Cruz ne želi nikakve fotografije. – Većinu noći proveo je plešući s Chiarovom, no u jednom se trenutku samo ubacio među skupinu žena – otkrio je anonimni izvor.

Bivša ruska manekenka, koja je i britanska državljanka, prethodno je bila udana za ruskog tajkuna Dmitrija Tsetkova s ​​kojim je dijelila vilu vrijednu 22 milijuna funti na imanju Wentworth i kuću u Londonu vrijednu 18 milijuna funti. Par je također posjedovao nekretnine u Dubaiju i na Cipru, zajedno sa svojim automobilima, nakitom i umjetničkim kolekcijama vrijednim milijune funti.

Njihov razvod dospio je na naslovnice u ljeto nakon što je optužena za skrivanje značajne imovine od svog sada bivšeg supruga, uključujući kolekciju torbica vrijednu milijun funti.

Tijekom saslušanja u ožujku ove godine optužena je da je lagala, rekavši da posjeduje samo oko 20 torbica i ponovila je tu tvrdnju sudu u svibnju 2023. No, prema sudu, umanjila je vrijednost torbi, a sudac Peel je rekao u svojoj presudi Visokog suda sudu da je slučaj “zaražen” njezino nepoštenje od početka do kraja i dodala da je lagala.

Još jedna svađa između bivših supružnika nastala je oko vrijedne kolekcije nakita para.

Naime, posjedovali su dijamante investicijske kvalitete i sat Patek koji su se čuvali u sefu u Harrodsu. Ključ kutije držao je Tsvetkov, ali je Visoki sud čuo kako je Kyarova uvjerila osoblje u trgovini da su ključevi izgubljeni i uzela komplet za sebe bez da je rekla svom suprugu i kasnije izostavila predmete kao dokaz. Sudu je također rečeno da Tsvetkov, biznismen koji je prvi put došao u Veliku Britaniju 2004. i nakon pet godina dobio britansku putovnicu i stalnu boravišnu dozvolu, nije mogao zarađivati ​​tako značajne svote novca od lipnja 2022.

To se dogodilo jer mu je Kyarova blokirala pristup obiteljskim bankovnim računima, no sudac je rekao da je optimist da će pametni, snalažljivi i dobro povezani Tsvetkov uskoro ponovno trgovati. Elsina, s druge strane, nije radila tijekom braka i pokušala je pokrenuti posao s kavom tijekom brakorazvodne parnice koja je propala.

“Nema pravih pokazatelja da će njezina sljedeća poslovna ideja, privatni klub ljepote za članove, biti financijski održiva”, rekao je sudac. Stoga je presudio da je Elsina, kojoj je naređeno da plati polovicu suprugova računa od 1.761.488 funti, odgovornija za skupi pravni slučaj.

2022. godine viđena je na sudu kada joj je naređeno da plati 117.000 funti dugovanja tvrtki koja je postavila fontane u kući u Surreyu. Tada se branila tvrdnjom da je za to odgovoran njezin bivši suprug koji se nalazi na listi najtraženijih u Kremlju.

Inače, Tom se nije pretjerano povezivao sa ženama otkako se prije 15 godina razveo od svoje treće supruge Katie Holmes, iako se nedavno šuškalo o aferi s pjevačicom Shakirom, kao i s kolegicom iz “Nemoguće misije”. Hayley Atwell. Iako škrt na riječima o svom ljubavnom životu, Tom uvijek rado govori o tome kako preferira Veliku Britaniju, gdje su, po njegovom mišljenju, svi vrlo ugodni i dobro odgojeni.

“Pretpostavljam da sam anglofil. Provodim puno vremena u Britaniji i to ne samo zbog posla. Jednostavno volim biti ovdje”, rekao je jednom prilikom, a čini se da bi sada mogao imati novi razlog da tu češće boravi, prenosi Nizena.