Published On: Pet, stu 10th, 2017

TODORIĆ JE NASMIJEŠEN, ALI SMETEN: Dok su ga snimali na vratima stana u Londonu, svima je promakao ovaj detalj

Hrvatski novinari i snimatelji izveli su desant na London, točnije na kuću u kojoj boravi razvlašteni vlasnik Agrokora Ivica Todorić.

 

Nakon što se sam predao tamošnjoj policiji, a sud mu potom naredio da mora nositi sigurnosnu narukvicu i triput tjedno osobno se javljati pa ga pustio uz jamčevinu od 100 tisuća funti, hrvatska javnost napokon zna da dotad dugo neviđeni i prvoosumnjičeni u slučaju Agrokor boravi na londonskoj adresi.
Sinoć nije mogao pobjeći novinarima
Smjesta je krenula novinarska potjera za njim, koja je u slučaju HRT-ovog kamermana bila doslovna jer je bezuspješno trčao polumračnom londonskom ulicom za hitrim Todorićem koji očito redovno održava tjelesnu kondiciju.

Nakon što su novinari i snimatelji shvatili da za njim ne vrijedi trčati jer je brži i bolje poznaje okolne ulice, odlučili su ga pričekati pred kućnim vratima. Prekjučer je, iako vidno neraspoložen i nerazgovorljiv ipak učtivo odbio razgovarati s novinarkom N1 televizije koja mu je pozvonila na vrata, a sinoć su ga hrvatske novinarske posade u Londonu dočekale kada se sa suprugom Vesnom vraćao iz nabavke.
Ne mogavši ih tada izbjeći, a ni pobjeći im, Todorić je opet pristojno i s usiljenim smiješkom odbio razgovor. Dok je otključavao kućna vrata kazao im je da u tom trenutku ne može razgovarati s njima, ali može “jednom kad se dogovorimo”.
Na snimci koju je objavio RTL, Todorić je stojeći na kućnom pragu iza već poluzatvorenih vrata novinarima poručio: “Hvala vam na podršci ovdje i kad idete natrag dobar povratak” te uz već uobičajeno ‘ćao’ zatvorio vrata.

Potreseniji nego što njegovi osmijesi govore

No, snimka tog kratkog susreta novinara s Todorićem na pragu njegova londonskog stana otkrila je jedan naoko nevažan detalj koji je, izgleda, promaknuo novinarima. Isti detalj možda otkriva kako je Todorić mnogo smeteniji i potreseniji situacijom u kojoj se nalazi nego što to njegovi ležerni osmijesi i kratka, usputna čavrljanja govore.

Vjerojatno je ponajviše zatečen iznenadnom navalom znatiželjnih novinara koje je prethodna dva desetljeća držao na sigurnoj distanci pripuštajući ih u svoju blizinu tek prema potrebi.

Naime, Todorić je ostavio ključ u vratima!

Nakon što je dobacio “ćao” novinarima, zatvorio je ulazna vrata, dok je ključ ostao u ključanici s vanjske strane.

I u gradovima manjima i manje opasnima od Londona takav previd ponekad zna mnogo koštati. Naročito ako u gradu ima puno lopova./net.hr/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x