Tko je umirovljeni mehaničar koji je ubio majku i suprugu: ‘Bio je svadljiv, agresivan i mrzio je autoritete’

U Velikoj Gorici se u petak ujutro dogodilo dvostruko ubojstvo samoubojstvo. Muškarac je ubio dvije ženske osobe, a onda je, nakon što je policija opkolila njegovu kuću, presudio i sebi. Policija još nije službeno potvrdila u kakvim je odnosima muškarac bio s ubijenim ženama.

 

Također, nema još službene potvrde ni identiteta ubojice, no više hrvatskih portala neslužbeno prenosi da je ubojstva počinio Z. D., umirovljenik koji je do prije tri godine radio kao mehaničar u zrakoplovnom tehničkom centru u Velikoj Gorici. Dodaju da je umirovljeni muškarac ubio suprugu i majku.

Z. D. je u toj tvrtki navodno proveo cijeli svoj radni vijek, a njegovi kolege tvrde za Jutarnji da je bio profesionalan mehaničar, ali je sam određivao što će raditi. Tvrde i da je bio svadljiv i agresivan i da nije volio autoritete. Prema njihovim riječima, nije bio društvena osoba. Nije se volio družiti s kolegama niti je dolazio na neke proslave organizirane u tvrtki. Kao najbolji primjer njegove osobnosti iznose podatak da nitko od njegovih najbližih kolega nije znao kada je prije otprilike tri godine otišao je u mirovinu, navodi Jutarnji.

 

 

Muškarac u Velikoj Gorici puškom ubio ženu i pobjegao

 

Inače, iz Velike Gorice se za Večernji list javila novinarka Katja Knežević, koja je saznala nove informacije o stravičnom ubojstvu.

– Jutros je u 10 sati čovjek natjeravao žensku osobu po ulicama Velike Gorice. Ona je ušla u trgovinu, on je ušao za njom i, nažalost, ju ustrijelio. Nakon toga se dao u bijeg, a u jednom trenutku ušao je u kuću, gdje je, prema neslužbenim informacijama, ustrijelio još jednu žensku osobu. Navodno je riječ o njegovoj majci. Na kraju je presudio sebi – izvještava novinarka Večernjeg lista iz Velike Gorice.