Published On: Sri, sij 3rd, 2018

Težak život Massima Savića: Ostao bez oca, pomagao lopovima i drogirao se

Massimo Savić već desetljećima vrijedi za jednog od omiljenih pjevača širom regije.

Poznat po specifičnom nastupu i sjajnoj glazbi ovaj pjevač se izdvojio u moru drugih. Njegova životna priča je posebna, a prošao je razne faze. Čini se da je najteže bilo u samom razdoblju odrastanja kada ga je kao malog napustio otac.

Sergio je otišao, napustio njegovu majku i njega kada je saznao da boluje od leukemije.

Izgleda da se njemu, ali i drugima, psiha promijenila kad su saznali dijagnozu leukemije. Meni je jasno da se on htio samo negdje privatno skloniti i ispratiti svoju bolest. Nikada nisam krivio oca, ni zbog čega“, rekao je pjevač koji je od treće godine rastao bez njega.

S majkom se seli u Italiju i tu odrasta uglavnom okružen ženama. U kasnijem razdoblju Massimo je, kako i sam kaže, bio sklon svemu i svačemu. Pomagao lopovima i koristio droge.

Držao sam stražu pri pokušaju krađe. Srećom po mene taj predmet je došao u ruke socijalnog radnika po imenu Branimir koji je u meni prepoznao zbunjenog mladog čovjeka i usmjerio me na pravi put“, iskreno je priznao Massimo i dalje zahvalan tom čovjeku, piše Blic.

Kada ste mladi, imate potrebu isprobavati svoje granice. Tražite se i ta potraga može završiti ovako ili onako. Imao sam sreću da je u moj život ušla Eni, potom je tu došla i moja kćer Mirna.

Ljubav, kao i spoznaja o tome što je obitelj i što sve treba kako bi ista opstala, bili su moj motiv da negativnu fazu ostavim iza sebe“, prisjetio se Massimo razdoblja kada je drogi rekao “zbogom”.

Od tada je umjetnik birao samo jedan put. Onaj protkan glazbom i karijerom koja zaslužuje svaku pohvalu.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare