Published On: Pet, lis 1st, 2021

SVETLANA “NENAMJERNO” NE SHVAĆA: NIje se Dodik samoproglasio vođom naroda. Narod ga je proglasio vođom…

Dodik se, naime, nekoliko puta obrušio na BN televiziju, za koju je rekao da je kreirala aferu Kisik u suradnji sa političkom opozicijom manjeg bh. entiteta, sve s ciljem narušavanja atmosfere u Republici Srpskoj.

Na takve Dodikove izjave, reagirala je novinarka BN-a Slađana Jašarević, koja je Dodika upozorila da se tako ne obraća njoj i njenim kolegama. Dodik je zatražio da joj se isključi mikrofon, novinarka je njega nazvala ratnim profiterom i švercerom, te poručila da je član porodice poginulog borca, dok je on “u ratu švercovao cigarete”.

Na to je Dodik je istaknuo kako “ovi sa BN-a nisu normalni”, te joj kazao:

“Ti si veliki izdajnik kao i tvoja televizija. Vaša televizija je dio udruženog zločinačkog poduhvata protiv RS-a i naravno da ste instruirani da radite ovo što radite. Vi ste najveći zlotvori u RS-u”.

Na sve ovo reagirala  ekonomistica i analitičarka Svetlana Cenić:

“Mene je užasno sramota tko se samoproglasio nekakvim vođom naroda. To prvo. Drugo, kad ti takav kaže da si izdajnik, znaj da si nešto dobro uradio”, napisala je Cenić na Twitteru.

guest
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
ŠOKAC
ŠOKAC
1 godina prije

Ministrica ozloglasene Plavsicke…samo kod srba su i žene upisane u medjunarodne zločince…SRBI su herojski NAROD…JEBOTE…marija na prkosima…da da..ako nisu Olivere onda su zlocinci

Milko
Milko
1 godina prije

Jašarevićka?

MUJO ISILOVAC
MUJO ISILOVAC
1 godina prije

SOROSEVA JADNICA IMA MANJE GLASOVA NEGO PROSJECNA SRPSKA SVADBA.CIKA MILE IMA PODRSKU 60%SRBA.NI JEDAN ISILOVAC NIJE GLASO ZA NJEGA, A SVAKI KOJI JE BIO U OPTICAJU GLASAO ZA SLUGU ZAPADA IVANICA.

Mile
Mile
Šta ti kažeš na ovo?  MUJO ISILOVAC
1 godina prije

Krmace svjetlana i sladjana nakacile su se na americko korito pa svinje ko sve svinje sada rokcu na sve oko sebe.

BN jeste klerofasisticka islamisticka TV u vlasnistvu SDS lopova Vlade Trisica i zasluzuje narodni sud srpskog naroda zajedno sa SDS izdajnicima.

Sladjana je SRAMOTA ZA LJUDSKI ROD.

MILE, NIJE LAKO BITI SRBIN KRAJ AMERCKIH GOVANA SA SRPSKIM NJUSKAMA, ALI NEMAS IZBORA U BORBI ZA REPUBLIKU SRPSKU.

Osmica
Osmica
Šta ti kažeš na ovo?  Mile
1 godina prije

Cije pomije ce jesti svjetlana i sladjana kada im umre gazda i da im otkaz.

One nikad nisu imale niti imaju mjesta u Rrpublici Srpskoj. Za Republiku Srpsku su ginuli casni borci a ove dvije spodobe ne zasluzuju vazduh Republike Srpske.

Svjetlana je udala kcerku Ivanu Korajlic za drugu vjeru i prodala cast.

ŠOKAC
ŠOKAC
Šta ti kažeš na ovo?  Osmica
1 godina prije

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta ili jula 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
Šta ti kažeš na ovo?  ŠOKAC
1 godina prije

a šta misliš šta tek Žak misli o muslimanima?

ŠOKAC
ŠOKAC
Šta ti kažeš na ovo?  Mene kliču Haso_2
1 godina prije

Jedino muslimansku teroristicku ARBIH SA LJILJANIMA POZVAO 9.MAJ 1995 sa ex-yu prostora POVODOM DANA EVROPE na 50 godišnjicu antifasizma..poselamio te Legenda LOVAC IZ MOSTARA…

EUgenHB
EUgenHB
1 godina prije

Meni su smješni ovi talibani iz 23% kad pođu arlaukati na g.Dodika i na g.Čovića gdje bi oni tj.muđahidi određivali koje bolji predstavnik naroda,uzalud i bezobrazno jer su večinom Srbi i večinom Hrvati glasali za spomenutu gospodu a to što se ne sviđa muslimanima nas zaboli kiturina i sve nam je to naša borba,rat dao a to što su muslimani bili loši,šlampavi ratnici sa svega 15% očuvanog svog životnog prostora to je njihova stvar,mi našu Herceg Bosnu nedamo ni za koga ni za što zato smo spremni i pleske davati muđahidima ali pošto ova tvorevina neće doživjeti kraj 2022g onda na sve gledamo blagonaklono i sretni dočekujemo raspad ove tvorevine tj.šprdačine gdje muslimani misle da su nekakva šugava večina što nisu,da jesu dobili bi rat kao što ga nisu dobili!

ŠOKAC
ŠOKAC
Šta ti kažeš na ovo?  EUgenHB
1 godina prije

Znamo da je HRHB gen EU rope …kao što je.gen ocidna tvorevina rs

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
1 godina prije

Stara funfulja, kćerka joj je šefica neke Soroševe NGO a svi znamo da klada ne pada daleko od ivera, tako nekako … Stara klada Cenićka ima podršku svih islamističkih i proislamski medija u BiH, od Avaza, preko N1,BN ird – pa do Saff-a. No, nije narod glup, ne mogu nas zavarati Erdoganove plaćenice i plaćenici a ova odvratna babetina pogotovo ne!

kanal
kanal
1 godina prije

Dodik nije tražio da se isključi mikrofon Jašarevićke nego je rekao da u svom govoru istu nije ni spomenuo,a dotična je rrekla njemu da ne dozvoljava da se obraća tako prema njenoj BN televiziji.Što se tiče “suknjare” Cenićke ona je imala svoju priliku glumeći ministra finansija u PDP -ovoj vladi,pokazala što zna,pa danas glumi u Sarajstanu kvazi eksperta i kritizera Dodika-Očito joj prijaju marke iz SDA Bakirove lisnice,koje svojskim trudom zaradjuje.