Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Sve u vezi sa nestankom devojčice iz Bora je neobično

Must Read

Ibro Ibrahimović iz Biroa za borbu protiv trgovine ljudima rekao je danas da je sve oko nestanka dvogodišnje djevojčice Danke Ilić iz Bora neobično jer nije realno da dijete te dobi ode tako daleko i netragom nestane. , dodajući da se može isključiti impulzivna i neplanirana otmica jer to, kako je rekao, čine psihički bolesne osobe.

“Kada su otmice u pitanju, moramo reći da su one planirane, da se prikupljaju podaci o djetetu, roditeljima, njihovom kretanju i rutini. Kada govorimo o trgovini ljudima, gotovo da nema slučaja trgovine djecom radi nezakonitog posvajanja, niti je riječ o otmicama, jer je riječ o otmicama.” to je važno kada govorimo o mogućnosti da Danka bude predmet trgovine ljudima”, pojasnio je.

Kada je riječ o trgovini ljudima, Ibrahimović je istaknuo kako se vrlo rijetko događa da otmicu izvrše osobe koje ne poznaju dijete i obitelj, zbog čega je potrebno strpljenje, jer je autentičnost snimka koji je napravio srbijanski državljanin u U Beču u kojem je dijete viđeno nije poznato za koga se sumnja da je Danka, što, dodaje, može biti tračak nade da je djevojčica živa.

Komentirajući priopćenje MUP-a Crne Gore da je u tijeku potraga za nestalom djevojčicom Dankom Ilić iz Srbije te da građani trebaju obavijestiti ured Interpola u Podgorici ako imaju informacije o nestaloj djevojčici, Ibrahimović je rekao da je za nestalom djevojčicom raspisana žuta potjernica. te da je sasvim očekivano da će i zemlje u okruženju, kao zemlje u kojima se pretpostavlja da bi se djevojka nalazila, raspisati potjernicu, ističući da MUP Srbije odlično radi svoj posao.

Klinički psiholog i sudski vještak Dušan Vuković izjavio je, povodom snimka srpskog državljanina u Beču, na kojem je moguće nestalo dijete Danka Ilić, da se dijete na snimku ponaša normalno, u skladu sa svojim godinama, ističući da adaptacija djece niže dobi ide izrazitom brzinom.

“Dijete se ponaša normalno, u skladu sa svojom dobi, kao i svako drugo dijete i to je možda jedan vrlo bitan aspekt koji treba naglasiti, da se djeca vrlo brzo prilagođavaju novim ljudima, uvjetima, okolnostima i da negdje možemo očekivati ​​sasvim normalno ponašanje već nakon dva do tri dana, ako je u pitanju Danka”, objasnio je.

Odgovarajući na pitanje kroz kakve traume prolazi dijete ako je živo i oteto, Vuković je ustvrdio da su adaptacijski centri nevjerojatni, pogotovo kod male djece, zbog čega se ne može govoriti o nekoj budućoj traumatizaciji jer je dob djeteta izuzetno mala. .

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Murphey Pristaje na Gotovinsku Isplatu Plaća: “Ali 10% Meni!”

U bizarnom preokretu diplomatske sapunice, američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini, Michael Murphy, pristao je na prijedlog HDZ-a o...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -