Published On: Čet, stu 12th, 2020

Svađala se na parkingu i skupo platila: Doktorica više nije pročelnica u KBC-u Rijeka

U upravi KBC-a Rijeka još su se u utorak ogradili od istupa liječnice koja prilično žustro raspravlja na videosnimci koju je snimio Dino Budmilić.

Dr. Tatjana Šepić, doktorica KBC-a Rijeka i glavna ‘svađalica’ u sukobu oko parkirališnih mjesta na snimci koja je postala viralna, više nije pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju u riječkoj bolnici, javlja Novi list.

U upravi KBC-a Rijeka još su se u utorak ogradili od istupa liječnice koja je zagradila auto Riječaninu Dinu Budimiliću i kasnije mu prijetila.

Na pitanje o eventualnim sankcijama iz uprave riječke bolnice u utorak su poručili da će poduzeti sve radnje iz svoje nadležnosti sukladno institucijskim aktima, poslovnim i profesionalnim interesima ustanove, naglašavajući podizanje kvalitete zdravstvene skrbi, transparentnost i afirmaciju pozitivnih društvenih vrijednosti.

U KBC-u Rijeka jučer su za Novi list rekli da je liječnica u međuvremenu razriješena dužnosti pročelnice Zavoda za audiologiju i fonijatriju.

– Uprava KBC-a Rijeka s današnjim je danom razriješila prim. Tatjanu Šepić, dr. med. s mjesta pročelnice Zavoda za audiologiju i fonijatriju. Dosadašnja pročelnica Zavoda svojim je istupom u javnosti naštetila reputaciji KBC-a kao sustava, čiji su djelatnici u vrijeme pandemije COVID-19 izloženi iznimnim radnim naporima. Uslugama KBC-a Rijeka koristi se velik broj građana pa pacijenti, korisnici bolničkih usluga i najšira javnost moraju imati povjerenja u radnu etiku liječnika, medicinskih sestara i nemedicinskog osoblja koji su se dužni pridržavati društvenih konvencija i normi – priopćili su iz KBC-a Rijeka.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>