Published On: Pet, svi 27th, 2022

Suprug Blanke Vlašić objavio razvod 7-godišnjeg braka u listopadu, u studenom viđen u Splitu

“Ovaj tandem više ne postoji”, napisao je u listopadu prošle godine na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju. “Zaprosio sam je jednom ovdje i ovdje je i oženio. Bezbrojna sjećanja neprocjenjive vrijednosti. Danas nam se putevi razilaze. Hvala vam što ste Laurence i meni dali potreban odmor, nismo spremni komentirati”, dodao je.

Ruben i Laurence bili su u vezi od 2012., a vjenčali su se 2014. Činilo se da nemaju želju imati djecu, pisali su belgijski mediji. “Često me pitaju želimo li proširiti svoju obitelj, ali, iskreno, još nismo sigurni”, rekao je jednom Ruben. “U našem okruženju mnogi parovi imaju djecu, ali ne dopuštamo da to utječe na nas. Sami smo odgovorni za svoju sreću”, zaključio je. Nakon razvoda je za belgijske medije rekao da je uzrok kraja njihovog braka bila prevelika posvećenost poslu, prenosi Index magazin.

Prvu fotografiju iz Splita Ruben je objavio ubrzo nakon razvoda, u studenom 2021. godine, a u Hrvatskoj je proslavio i Novu godinu.

Podsjećamo, Blanka i Ruben jučer su objavili da su se vjenčali te da očekuju dijete koje bi na svijet trebalo stići krajem godine.

“Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti…”, stoji u opisu uz fotografije svadbe.

“Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet”, napisala je Blanka.

Šuška se da je Ruben na vjenčanje pozvao samo jednu osobu, svog menadžera te ujedno i vjenčanog kuma Paula De Geytera.

Blanka svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti pa se tako za njenu vezu s belgijskim novinarom dosad nije znalo. Belgijski mediji su tek krajem prošlog mjeseca počeli šuškati o tome da je njihov poznati novinar u vezi sa Splićankom jer je često objavljivao fotografije iz Hrvatske.

On je tad demantirao navode da su u vezi.

“I ja sam čuo te glasine. Ali između nas se zapravo ništa ne događa. Jednom sam otišao kod Blanke na snimanje De Kleedkamera, što je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam ondje. Ali prijateljski je”, tvrdio je.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

hebo vas index, PAPČĆINE!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Potpisujem. Shmeće od medija.