Supernova: Sinoć smo zvali policiju. Svaki put prijavimo ovakva okupljanja

Uprava Supernova Grupe priopćila je da sinoćnje okupljanje na njihovom parkiralištu, u kojemu je ozlijeđeno pet osoba, nije bilo prijavljeno upravi. Ističu da su njihove sigurnosne službe takva okupljanja odmah prijavljivale policiji, što su napravili i sinoć.

“U slučaju bilo kakvog službeno nenajavljenog okupljanja u blizini naših centara naša služba sigurnosti automatski kontaktira policiju, a što je učinjeno i ovaj put”, istaknuo je u odgovoru Hini Ranko Vučinić u ime Supernova Grupe. Na parkiralištu tog trgovačkog centra u Buzinu 23-godišnji vozač Mercedesa sinoć se tijekom car meeta velikom brzinom zabio u okupljene i jedan automobil. Ozlijeđeno je pet osoba, među kojima su tri dobile teške ozlijede.

“Ovaj slučaj nam nije bio prijavljen”

Prema izjavama svjedoka i stručnjaka, tzv. car meetovi, okupljanja uglavnom mladih ljudi koji se na javnim površinama susreću kako bi se utrkivali u skupocjenim automobilima, česta su pojava, a ovo nije prvi put da se događaju na parkiralištu Supernove. Iz Supernova Grupe poručili su da je riječ o javnoj parking-zoni na parceli njihovog trgovačkog centra, koji petkom radi do 21 sat, a neki poslovni objekti rade i 24 sata dnevno.

“Ovaj konkretan slučaj nije u niti jednom obliku bio najavljen menadžmentu trgovačkog centra”, istaknuli su u službenoj izjavi.

Poručili su da im je od iznimne važnosti sigurnost svih posjetitelja i djelatnika te da će o ovoj konkretnoj temi nastaviti surađivati s nadležnim službama i policijom.  Oštro su osudili ovakva i sva slična neodgovorna ponašanja te su apelirali na sve da odgovornošću u prometu štite živote sebe i drugih.

“Oporavak i zdravlje stradalih sada nam svima treba biti na prvom mjestu”, dodali su.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?