Published On: Sri, kol 21st, 2019

Studentica iz BiH primljena na Cambridge s punom stipendijom

Lejla Korman, studentica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta Sarajevske škole za znanost i tehnologiju (SSST), s dodatnim usmjerenjem iz Internacionalnog biznisa, primljena je na prestižno sveučilište Cambridge s punom stipendijom.

Tema njenog diplomskog rada bila je ”The Validity of the Okun’s Law in Bosnia and Herzegovina” a prosjek ocjena tijekom četiri godine studija na SSST bio je 10, prenose Nezavisne novine.

Ponosni smo na Lejlu i sve naše studente koji svojim rezultatima pokazuju zbog čega je Sveučilište Sarajevska škola za znanost i tehnologiju u top 600 najboljih svjetskih sveučilišta za 2019. godinu.

Studenti na SSST studiraju po inovativnim programima i svjetskim standardima na engleskom jeziku. Fakulteti Političkih znanosti i međunarodnih odnosa, Ekonomije i biznisa te Kompjuterskih znanosti i informacijskih sustava nude i dodatne specijalnosti: dvije diplome Univerziteta SSST i Sveučilišta Buckingham (Velika Britanija), uz mogućnost učenja njemačkog jezika, priopćili su sa SSST-a.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare