Published On: Pet, velj 12th, 2021

Stravični snimci iz Bihaća: Migranti zvjerski pretučeni u osveti, jer su napali djecu Bišćana. Istraga je u tijeku…

Na društvenim mrežama objavljen je video užasnog premlaćivanja migranata u Bihaću.

Portal Poskok neće objaviti ovaj video zbog izuzetno uznemirujućih scena napada, kao i eksplicitnog rječnika i prijetnji – ukratko, video prikazuje više ljudi, vjerojatno bh. građani, kako su uz prijetnje na našem i engleskom jeziku brutalno tukli migrante rukama, nogama, pendrecima …

Sve je snimljeno i objavljeno na društvenim mrežama.

“8. februara dobili  smoprijavu u 14 i 20 minuta iz Doma zdravlja u Bihaću, koji su prijavili da se kod njih nalaze dva strana državljana koji imaju povrede. Radilo se o licima 17 i 26 godina iz Pakistana. Premješteni su u kantonalnu bolnicu gdje su im konstatovane teže tjelesne povrede.Naknadno je još jedna osoba, strani državljanin iz Pakistana, kojoj su također dijagnosticirane teške tjelesne ozljede “, rekao je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Slobode je lišena jedna osoba bh. državljanin koji je rođen 1986. godine, iz Bihaća, koji je ispitan na okolnosti ovog događaja.

“Video se pojavio jučer. Analizirat će se i poradit će se na identificiranju drugih ljudi. Prema do sada prikupljenim podacima, ovaj događaj povezan je s događajima od 7. veljače u 3 sata ujutro. Kada je došlo do tuče između pet bh. građana i najmanje 4 ili 5 migranata, u kojima je jedan državljanin BiH, 24-godišnjak, zadobio teške tjelesne ozljede ” , rekao je Siljdedić.

Iz policije su nam kazali da se u tijeku istražnih radnji došlo do činjenica da se možda radi o osveti za ono što se dogodilo par noći prije. Navodno su migranti pretukli djecu lokalnih Bišćana što se vidi i u samom videu u kojem jedan od napada dok udara migranta govori “Našu ćete djecu tući je li”

Istraga je u tijeku.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>