Published On: Pet, pro 18th, 2015

ŠTO SU CURKE, (A I TOPLA BRAĆA), DANAS MASOVNO GUGLALI: "Igrači Borca naked"


Dugo najavljivani kalendar RK Borac m: tel za 2016. godinu, za koji je fotografije radio svjetki poznati fotograf Stpehan Lupino, danas je konačno ugledao svjetlo dana.
Na promociji, održanoj u Konzum Family Centru Banjaluka, pred brojnim navijačima i prijateljima banjalučkog kluba, direktor marketinga m: tela, generalnog sponzora Borca, Đorđe Mišić, istaknuo je odličnu suradnju koju ova tvrtka ima sa osvajačem duple krune u BiH.
“Samo ime naše tvrtke u nazivu kluba govori koliko je dobra suradnja koju imamo sa RK Borac, koji nas nikad nije iznevjerio. Njihovim uspjesima najbolje svjedoče klupski rezultati jer je Borac uvijek najbolji u svim natjecanjima u Bosni i Hercegovini “, napomenuo je Mišić.
Nakon toga, osvrnuo se i na rad Stefana Lupina.
“Moj svjetonazor je takav da” norme postoje da bi se rušile “, ali moram priznati da bih više volio da u kalendaru ima i djevojaka. Jedno je sigurno, banjalučke dame će biti jako zadovoljne kalendarom “, smatra Mišić.
Da rad na kalenadru nije bio uvijek jednostavan, jer su se konstanto preplitali umjetnički zahtjevi Stephana Lupina s jedne strane i spremnost igrača ispuniti sve fotografe želje s druge strane, potvrdio je direktor RK Borac m: tel, Vladimir Branković, koji je sebe u toj situaciji označio kao “tampon zonu”.
“Na kraju je posao uspješno okončan i svi su oduševljeni krajnjim proizvodom. Moram iskreno se zahvaliti igračima, koji su “stoički” izdržali sve Lupino zahtjeve, kao i slavnom fotografu. Posebno hvala našim sponzorima, navijačima i svima koji na bilo joji način podržavaju RK Borac na putu ka starim stazama slave “, naglasio je Branković.
Poseban doprinos današnjoj promociji dao je banjalučki pjesnik, Miladin Berić, koji je samo za ovu priliku napisao pjesmu posvećenu RK Borac m: tel, u kojoj je pokušao obuhvatiti sve uspjehe “crveno-plavih” u skoro sedam desetljeća postojanja, s posebnim osvrtom na aktualni sastav.
“Nadam se da se nitko neće uvrijediti mojom pjesmom, jer se u njoj nisu našle baš sve legende kluba. Jednostavno, nisam ih mogao sve uklopiti u stihove “, iskreno je poručio Berić.
Nakon službenog dijela, RK Borac m: tel nagradio je 30 najbržih navijača s kalendarima, koje su potpisivali igrači.
 
[envira-gallery id=”204596″]

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare