Petak, 21 lipnja, 2024

STAROKOMUNJARSKI TULUM: Prihvaćen sporazum o ujedinjenju Lazovića sa Pejovićem

Must Read

Delegati izvanrednog Kongresa Unije socijaldemokrata (USD) BiH donijeli su danas u Sarajevu odluku o prihvaćanju Sporazuma o ujedinjenju USD-a i Socijaldemokratske partije (SDP) BiH.

Od pozvanih 201 delegata, Kongresu je nazočio 137 delegata iz cijele Bosne i Hercegovine, od toga je ‘za’ odluku glasalo 135 delegata, dok su dva bila suzdržana.

Kongres je zadužio Predsjedništvo USD-a, da putem predstavnika USD-a u Glavnom odboru i Predsjedništvu SDPBiH, insistira, da se u roku od dva mjeseca implementira točka 3. Sporazuma o ujedinjenju, a koja se odnosi na udruživanje teritorijalnih organizacija USD-a i SDP-a.

Donošenjem Odluke o ujedinjavanju, Unija socijaldemokrata prestaje s javnim djelovanjem, a predsjednik Unije je zadužen da po implementaciji Sporazuma obavi sve formalno-pravne poslove pred nadležnim registrom Općinskog suda.

Predstavnici USD-a će ubuduće kroz organe i tijela SDP-a BiH posebno insistirati na daljem okrupnjavanju socijaldemokratskih političkih opcija u BiH, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću USD-a.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zaboravljeni Velikan: Ivan Musić i Hrvatska Nepravda Povijesti

Kako je moguće da su danas u Hrvatskoj velikani Zrinski i Frankopan, dok je ime Ivana Musića zaboravljeno? Ova...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -