Published On: Sri, sij 19th, 2022

Šta prosječan Hrvat vidi kad vidi HDZ-ovca u programu FTV-a?

Prosječan Hrvat kaže “nu, boga ti,  konačno pozvalo nekog Hrvata, možda se popravljaju”.

Potom će tijekom emisije skontati da je voditeljica vlasnica partijske iskaznice SDA ili SDP-a, da je prošla SDA ili SDP političku školu, i da možda ispod stola ima kopiju zulfikara, svetog mača u Islamu, kojim će obezglaviti gosta fizički ako ovaj ne odgovori ono što ona želi čuti: Da je HDZ ruska stranka, da je zločinačka i da je Srpska genocidna.

Tako naime djeluju sve FTV voditeljice. Kao svete ratnice a ne kao profesionalne voditeljke.

Poslije toga ako pogleda pregled programa za taj dan prosječan Hrvat će zaključiti da je to TV kuća na turskom, ponekad i na bosanskom jeziku, da promovira jednu naciju, da tamo rade uglavnom neškolovani kadrovi a da se ipak zove Federalna TV. Aludirajući da je i hrvatska.

Ako malo više progugla o toj TV kući shvatit će da su na njenom čelu Džema Šabić i Zvonimir Jukić koje je tamo ilegalno, još u doba Alijanse imenovao navodni akademik koji je sebe javno nazvao “kapitalističkom kurvom”.

Inače radi se o najpotkoženijem kadru Zlatka Lagumdžije iz Posušja kojeg je Mr. Reket svojedobno načinio prvim begom neoosmanske Hercegovine, ravnim nekadašnjem Rizvanbegoviću. Nakon čega je isti upravljao svim i svačim. Pozapošljavao rodbinu u eronete, na isti taj FTV, porješavao svojima, što kumovima što svojti ugovore s eronetom, pozapošljavao niže oblike rodbine u zavode za zdravstvo, uživao je gledajući unosne marketinške ugovore kako piče s njegovog Eroneta u njegov FTV. Skrivao aferu sa studenticamam, s plagiranjem udžbenika Logike. I nakon svega toga povikao “Dršte lopove!” I “Ja žrtva, prebio me osobno Čović, Allaha mi!”

Ako pak malo dublje progugla ime Džemala Šabića, prosječan Hrvat saznat će da je taj bio uvezan s teroristom Handalom koji je po Mostaru poznat po autobombi.

Nadalje, shvatit će da je mladi ljubitelj terorizma Šabić imenovan na FTV upravo u doba Kukićevog orgijanja po pravima Hrvata u BIH i da je on Šabić tamo do danas. Bespravno imenovan, od strane našeg uvaženog akademika i to imenovan kao friško izišli Handalov kadar iz zatvora u kojem ga je radikalizirao Handal. I nagovorio ga čak da izvrši njegovo protupravno oslobađanje iz zatvora. Kako? Nasilnom provalom. Terorostičkom.

Sve to zvuči nevjerojatno.

Sjećate li se one scene u kojoj Lagumdžija , korumpirani Zlatko, jebeno najkorumpiraniji lik BH političke scene, daje instrukcije Darijani, binarnoj voditeljici  s FTV-a o tome kako treba izgledati Dnevnik? Je li sad malo jasnije što je FTV?  I zašto taj korumpirani FTV korumpirana US ambasada u BIH ne kažnjava?

No to nije sve.

Nas zanima HDZ. HDZ zna da je Parlament FBIH vlasnik te TV kuće. Da Parlament FBIH Imenuje menadžment te TV kueć a ne Zlatko, Slavo ili US ambasada.

Je li HDZ ministrica na čelu financija? Po kojem zakonu ta gospoja dopušta tranše novca na TV kuću koja ima ilegalni mendažment?  I je li uplatila Vjeki Čamberu plaćicu i ovaj mjesec? Jel Vjeko Usraša reko fala teta Jelka?

Odnosno, boga mu, dajte recite nam,  s kojim pravom HDZ-ovci nastupaju u programu TV kuće koja ima ilegalni menadžment za koji su upravo oni suodgovorni što taj isti postoji sve ove godine?

Odnosno, idemo dalje po Ustavu FBIH –  s kojim pravom kantoni s hrvatskom većinom dopuštaju transmisiju signala TV kući koja ima ilegalni i proteroristički akademik Handal Menadžment? Podsjećamo da Kantoni imaju ovlast prekinuti signal svemu ilegalnom. I da su upravo oni nadležni za program TV kuća, da oni po Ustavu jesu jedini ovlašteni biti vlasnici FTV-a , dakle u krajnjoj liniji ako će se govoriti o nadzoru nad FTV onda jedini koji je prema Ustavu ovlašten to biti jeste  Dom naroda Parlamenta FBIH a ne Zastupnički dom. Pročitati Ustav!

Zato je jako tužno vidjeti Lovrinovića, ili Čavaru na Handal TV kako se brane od kaonande udaraca ili tetu Pendeš kako u  programu govori “evo nije mi  jasno moja da ste nas pozvali, pa niste me pozvali ima 15 hefti, jao baš vam fala evo da pokažem nove čizmice”.

Isto je to vidjeti ti ih tu kao i na talibanskoj TV kući.

Ne postoji naime niti jedna suštinska razlika u ideološkom uređivanju programa kuća iz Kabula i FTV kuće. Ak0 netko vidi neku razliku molimo da je dostavi. Da se ispričamo.

FTV je baš kao Talibanska TV u Kabulu stanica osmišljena za sječu glava, za partijsku indoktrinaciju šerijata i moralni ustroj mlade šerijatske nacije.

HDZ-ovci u programu FTV-a nisu ništa drugo tupave krznene životinjice, alibi gosti, privid za objektivnost. Njima. SDA-u.

No nama koji poznajemo zakone HDZ-ovci u programu FTV-a su dokaz da oni doista ne shvaćaju zakone, ustavni poredak koji navodno brane i fakat smatraju da smo mi idioti.

Osim toga što očekivati od stranke koja gospodari stotinama milijuna eura, u kantonima, a kroz ovu borbu Hrvata za opstanak uspjeli su za sve ove godine napraviti dva nogometna kluba, nekoliko kapela, nekoliko domova u Jarama, 17  franjevačkih muzeja, dvije viber grupe, jednu telegramovu i nekoliko kilometara kovanih ograda.

Dok im privid postojanja kao političke nacije čini par luđaka na portalima.

Halal vam demokratska zajednico. I sretno na izborima.

p.s. Ako HDZ ne zna kako uništiti FTV neka se obrate Lagumdžiji. On uglavnom uništi sve što dotakne a za neke ozbiljne pare spreman je učiniti sve.

guest
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

JA OSOBNO NEBI NIKAD DOSTOVO NA DZIHDSKOJ TELEVIZIJI

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Dobro moje Poskoklije 🙁 imam Vam loš muštuluk 🙁 …

Soroševci sa Poskoka uveliko brišu moje komentare 🙁 i to je pouzdan znak da je vrijeme da Vas napustim 🙁

Allahimanet ćaffirima 😎 – islamisti – Vama nema ni sellama 🙁 !

Živjele slobodarske Herceg Bosna i Republika Srpska <3 😎 – OTPOR HODŽDŽAMA, GERMANSKO-ANGLOSAKSONSKIM GOVVNIMA i ERDOGANOVIM PLAĆENICIMA 😉 !

Zigica
Zigica
Šta ti kažeš na ovo?  Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
4 mjeseci prije

Čuj loš muštuluk! Koji si ti mentol! To je isto da nekom kažeš da je užasno lijep hahaha

Manjina
Manjina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Ti neces nikad ni ,,dostovati ” kamenjarko nepismeni 😁

SamoKazem
SamoKazem
4 mjeseci prije

UZP portal

Giordano
Giordano
4 mjeseci prije

Ajde ne serite… prosječan Hrvat ne gleda fujtv… A ako prilikom šaltanja kanala naleti na to zapita se šta ovaj levata radi ovdje i prešalta kanal.

Ekstremna građanština
Ekstremna građanština
Šta ti kažeš na ovo?  Giordano
4 mjeseci prije

Prosječan skutor ne gleda, on škilji na jedno oko dok smišlja neku prevaru.

Giordano
Giordano
Šta ti kažeš na ovo?  Ekstremna građanština
4 mjeseci prije

Ne znam šta radi prosječan Škutor, Ali znam da prosječan patlidžan zna da je jeben pa mu gaće same spadaju zar ne?! Očito imaš bolna iskustva sa škutorima

Manjina
Manjina
Šta ti kažeš na ovo?  Giordano
4 mjeseci prije

Prosjecan hrvat cuva ovce po kamenjaru,i nema uopste tv 😁

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Ako je Komšić bio kod pape možemo i mi na FTV. Plaća se našim parama!

Ekstremna građanština
Ekstremna građanština
4 mjeseci prije

Kako vas boli Zlatko uuuuu, boli alijansa, boli platforma, a tek će da boli, ajmo ovako Zlaja bošnjački član predsjedništva, a Željko hrvatski, a oba građanska, a jevropa i Amerika aplaudiraju.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Ekstremna građanština
4 mjeseci prije

Priupitaj nešto erdogena o tome prije nego se počneš veseliti.
On će ti sve objasniti.

Giordano
Giordano
Šta ti kažeš na ovo?  Ekstremna građanština
4 mjeseci prije

I šta bi kad se probudi? E sad pokušaj sa svojim malim mozgić M razmisliti da je umjesto Komšića izabran Čović… misliš da bi itko pričao o izbornom zakonu osim sami Hrvata?! Vidiš škutor je Škiljo na jedno oko i smislio kako da patlidžan bude jeben .

ARISTOTEL
ARISTOTEL
4 mjeseci prije

DOBRA TELEVIZIJA. SAMO SKINITE OVU DVOJICU SA FOTKE OSTAVITE SAMO NJU. MAJKA JE JEDNU RODILA. SVAKA ČAST GOSPODJO.

vukojeb
vukojeb
4 mjeseci prije

Vidi gofno

Zigica
Zigica
4 mjeseci prije

Vidi ukruva!

Izmetbegović
Izmetbegović
4 mjeseci prije

Signal iz 19 stoljeća, radikalni islamisti i domaće izdajice iz ovog stoljeća, nigdje napretka centa..