Srijeda, 29 svibnja, 2024

Srpkinja liječnike u Zagrebu nazvala ustašama, pa im zaprijetila: ‘Crknite Hercegovci…’

Must Read

Liječnica (46) dobila je zabranu pristupa Kliničkom bolničkom centru Zagreb nakon što je prijetila njezinom ravnatelju Anti Ćorušiću, ali i još jednom kolegi.

Zabranu joj je izrekao Županijski sud u Zagrebu odbivši zahtjev tužiteljstva da joj se odredi istražni zatvor. Prijavljena je za prijetnju koju je poslala u poruci na adresu elektronske pošte bolnice.

Bolnička pravna služba zaključila je da se doista radi o ozbiljnom kaznenom djelu pa je sve prijavljeno policiji. Kriminalističkim istraživanjem, tijekom kojeg je osumnjičena liječnica i ispitana, zaključeno je kako ima dovoljno dokaza protiv nje.

Srpskom ministru je blokiran ulaz u Jasenovac: Sada su se oglasili iz MUP-a s pojašnjenjem

Prijetnje su, kako proizlazi iz prijave, rezultat njezine frustracije što već treći put nije dobila željenu specijalizaciju. Nije ju dobila iako je svojevremeno radila na Rebru, a imala je, uvjerena je i najbolje kvalifikacije.

Zabrana približavanja

Razlog je, posumnjala je ona, bila njezina narodnost, budući da se izjašnjavala kao Srpkinja. Bijesna zbog svega što se dogodilo poslala je poruku KBC-u Rebro. U njoj se okomila na jednog liječnika, te ravnatelja Ćorušića.
“Crknite Hercegovci” i “Pi*** vam materina ustaška”, bili su dijelovi njezine poruke zbog kojih je sada dobila zabranu približavanja KBC-u Zagreb i njegovim liječnicima, prenosi Direktno.hr.

- Advertisement -

6 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -