Published On: Ned, sij. 21st, 2018

SRBI TRAŽE POMOĆ HRVATSKE BRAĆE ‘Hrvati su mi sigurno bliži nego Francuzi!’ Srpski izbornik poslao poruku hrvatskim navijačima ouči sraza s Francuzima

Srpski izbornik Jovica Cvetković vjeruje kako njegova momčad može pružiti dobro izdanje u srazu protiv Francuske i eventualno osvojiti bod(ove) ne bi li izbrisala nulu koja stoji u dosadašnjem učinku Drugog krug.

“Nisam imao dojam da su Francuzi protiv Švedske (24:17) igrali onoliko koliko su trebali usprkos pobjedi na kraju. Imali su oni dosta problema. Nije sve išlo onako kako su zamišljali. To je bilo vidljivo na njihovim licima i na nekim njihovim potezima. Realno, oni su ne znam koliko svjetlosnih godina ispred nas, ali imaju svoje slabosti. Uočili smo ih i pokušat ćemo ih pretvoriti u našu korist. Ono što je važno za utakmicu s Francuskom jest da očekujem da će naša hrvatska braća navijati za nas”, rekao je Cvetković za Rukometni savez Srbije pa nastavio:

“Iskreno to očekujem. Trebamo podršku, a ne bi me smetalo da pomognemo Hrvatskoj u borbi za polufinale kroz naš rezultat. Oni su mi sigurno bliži nego Francuzi jer su na braniku, koji je kreativan i koji stvara emocije. Navijat ću uvijek za takav rukomet, a ne neki koji se sada forsira. Rezultat u utakmici s Francuskom može biti i pobjeda i poraz, ali Hrvatima će dobro doći da izmorimo Francuze. Nećemo izaći na parket samo da odigramo utakmicu već da damo sve od sebe.”

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer