Published On: Fri, Jul 14th, 2017

SRAMOTNO: Antifašistički Bihać ugostio građanina Hrvatske koji veliča Jasenovac

stjepan-mesic-video-losa
Građanin iz Hrvatske po imenu Stipe Mesić boravio je u BIhaću. Ovaj deklarirani fašist, osim što je ismijavao masovna ubojstva Srba, Židova i Hrvata u Jasenovcu nazivajući taj logor spasom tog vremena, danas je pričao protiv Trećeg entiteta.
Budući da ovaj notorni deklarirani fašist, javno govori protiv Trećeg entiteta, to je još jedan sjajan dokaz koliko je Treći entitet sjajna antifašistička ideja., i koliko je ideja koju Mesić podupire u BIh – unitarizam, zapravo bliska njemu. Čovjeku koji voli fašizam NDH-azije.
Očekujemo pojašnjenje od gradonačelnika Bihaća zašto je ugostio ovog čovjeka?

 

Navodno će ovog čovjeka ugostiti i Saffet Oručević. Što nas jako razočarava. To je ogroman gubitak i za Mostar i za Hercegovinu, jer smo smatrali da u liku g.Oručevića imamo dokazanog antifašistu i prijatelja Mostara.

Ljubo Bešlić bi stoga trebao proglasiti dan žalosti za Mostar jer ako Mostar gubi Oručevića kao antifašistu pitanje je je li konačno fašizam pobjedio u Mostaru? Ako je točno, da će u čast ovog fašiste Oručević večeras svoj privatni Stari Most obojiti šahovnicom, mislimo da bi žrtve Jasenovca, te srpska zajednica u Mostaru svakako morale reagirati.

 

Kao da se Stari most nije mogao obojati zastavom Zrinjskom, ili nekom drugom prilikom, recimo na dan kada je zločinac Slobodan Praljak doveo humanitarnu pomoć u Istočni Mostar i tako spasio tisuće Mostaraca,  a ne prilikom dolaska ovog spa majstora iz ustaškog “centra za spašavanje”.

Poskok.info