Subota, 15 lipnja, 2024

ŠOK O KOJEM PRIČA CIJELA HRVATSKA: Onesvijestila se kad je zatekla muža u ljubavnom klinču s kumom! Oni se zaglavili, razdvajala ih Hitna

Must Read

Nesvakidašnji događaj je zgrozio, ali i zabavio mještane hrvatskog Prigoraja, a zatim i cijele Hrvatske. Naime, u jednom prigorskom mjestu, prije desetak dana, supruga je u ljubavnom ‘klinču’ ulovila svog supruga i njegova kuma.

Da stvar bude nevjerojatnija, kako nam pričaju upućeni, scena joj nije ‘legla’ pa se začuđena supruga onesvijestila, dok su kumovi ostali zaglavljeni u ‘pozi’ i takvi morali čekati liječničku pomoć kako bi ih se razdvojilo.

Iz nekoliko neovisnih izvora doznajemo kako je to tema broj jedan u mirnom Prigorju. Nesvakidašnja situacija pogodila je dva dobra prijatelja, koji su ujedno i kumovi. Prije nekih dva tjedna družili su se u domu jednog od njih. Kako su imali potrebnu intimu, druženje se ubrzo pojačalo i kumovi su se prepustili strasti koju su osjećali jedan prema drugome.

Cijeli susret, navode naši izvori, prošao bi u tajnosti i nezapaženo da u jednom trenutku nije naišla supruga jednog od njih. Ušla je u kuću, ne očekujući prizor na koji je naišla, a dvojac u zanosu strasti nije je na vrijeme čuo. Kada ih je ugledala, poviknula je i nekoliko trenutaka kasnije već je bila na podu, onesviještena. No, šok nije pogodio samo nju.

Dvojac koji je bio u ljubavnom zanosu od stresa i straha što su ulovljeni jednostavno se ‘zaglavio’. Inače, slični su slučajevi i ranije bili zabilježeni u svijetu, no većinom s muškarcem i ženom. Riječ je o medicinskoj pojavi pod nazivom ‘penis captivus‘, odnosno na hrvatskom ‘uhvaćeni penis‘ kada muški spolni organ bude zaglavljen u ženskom. To se može dogoditi od naglog grčenja ženskog spolnog organa koji potom zadrži muški, nabubren i pun krvi.

Za pretpostaviti je da se upravo to, samo s ‘muškim spolnim otvorom’, dogodilo nesretnom dvojcu.

Prema dostupnim informacijama, pomoć su im pružili zdravstveni djelatnici, i to uspješno. Danas su kumovi i dalje u dobrim odnosima, no nešto se rjeđe viđaju zbog nastale situacije, a njihovu neplaniranu avanturu prepričava cijela okolica, što pak posebno teško pada njihovim obiteljima. Naime, obojica su oženjeni i imaju djecu.

IZVOR: Goran Obran /Podravski list

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Politico: EU htjela uvesti sankcije na ruski plin. Nikad nećete pogoditi koja zemlja je blokirala tu odluku

Zemlje Europske unije se jučer nisu uspjele dogovoriti o novim sankcijama protiv unosnog ruskog sektora ukapljenog prirodnog plina, navodi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -