SLUČAJ KOJI ĆE ODREDITI JE LI OVO DRŽAVA ILI NIJE: Hoće li američki ambasador na optuženičku klupu zbog pomaganja u zataškavanju ratnog zločina?

Povjest kaznenog djela:

  1. Američka Vlada jamac je Daytonskog mirovnog sporazuma.
  2. Jedan od glavnih aneksa Daytonskog mirovnog sporazuma jeste pronalazak ratnih zločinaca i njihovo kažnjavanje.
  3. Ne postoji niti minimalna šansa da bi USA vlada riskriala međunarodni ugled tako što bi neke od zločinaca zaštitila i napravila od njih svoje saveznike. Zamislimo Ratka Mladića kako predvodi NATO priču?
  4. Bugojanski zločin jedan je od najgorih i najvećih zločina u BIH ratu. On je jedan u niski nepresuđenih zločina Al Qaede koja je pod svojom kontrolom imala kompletan vrh SDA i i kompletnu bošnjačku ratnu džihad državicu. Nisu Patković i Izetbegović bili nadređeni džihadu s Istoka nego su bili u službi Džihada s Istoka. U istoj toj službi bio je Selmo Cikotić. On se nakon rata nudio kao suradnik Amerikancima i oni su ga prihvatili, ne znavši da je upleten u bugojanske zločine. Stotine svjedočanstava bugojanskih Hrvata i Srba stoje na Sudu BIH i u njima se spominje Cikotić. Nemoguće je otvoriti optužnicu za Mlaću a da se na sud ne dovede Cikotića.
  5. Iza Cikotića stoji osim domaće bošnjačke političke mafije i isilistička i hamas i merhamet mafija.Stoje bogati donatori. Nitko od njih najednom nije ponosan na svoje zločine iako su tada bili. Uglavnom važno je znati da Cikotiću nije problem podmazati bilo kog, pa i niže dužnosnike US ambasade.
  6. 2007 godine današnji amabasador Murphey je niži dužnosnik US ambasade. On odlazi na Tužiteljstvo BIH i vrši direktan pritisak na tu instituciju. Prvo što je uradio pitao je što je s Cikotićem i hoće li biti optužen. Jedna Francuska npr, da joj to uradi netko iz USA ambasade na njenom sudu isti dan bi poslala diplomatsko pismo u SAD a potom bi taj dužnosnik bio uredno zamoljen da napusti državu. Drugo što je Murphey uradio bilo je to da je kazao Tužitelju da bi bilo šteta da USA izgubi jakog suradnika po BH sudovima ma kakav god bio ishos suda. Ukratko Tužitelju je dat znak da po pitanju Cikotića ne čini ništa. Da ga ne zamara sudskim ročištima. Taj proces i susret bio je čin čiste korupcije. Sud je od tada korumpiran a optužnice za Bugojno nema.
  7. Mediji u Hrvata iz godine u godinu su se pitali i pitaju kako to da se zaobilazi Bugojno. I nikada nismo dobijali odgovor.
  8. A onda je odgovor izišao na Wikileaksu. Faksimil u kojem si Murphey radi pravno pokriće pred vlastitom zemljom. Kobiva eto ja sam obavijestio svoje da sam samo izrazio zabrinutost za Cikotića jer nam je jak NATO saveznik. Kao da NATO put BIH ovisi od tome hoće li bugojanski kasap biti zatvoren ili neće. Kao da smo mi Citkotić State. Ili možda doista jesmo?

Ovo je taj papir, taj ključni komad papira koji dokazuje koliko je bijedna američka ambasada i kako bijedne ljude tamo upošljava:

No ovaj papir ne svjedoči samo o bijedi US ambasade nego sviju nas. Ovaj papir neće pročitati nit jedan saborski zastupnik, niti itko u Parlamentu BIH od Hrvata. HRT se pravi da ovo nije vidjela. Boris Dežulović neće riskirati svoje američke nadnice za ovo. Osim tog ovo nije Lora a on  već ima udarenio nešto dnevnica na zaštitu zločinaca. (SLučaj Štefice Galić i njenog kuma ratnog silovatelja kojeg je preko njenog filma javno branio) Pa piskaralo pravde i pravničnosti ne bi da se meša.

Ovo je najcenzuriraniji komad papira u Hrvata danas.

I onda se dogodilo prekjučer.

U Rostovu se propucao ključni svjedok protiv Cikotića. I to pred istražiteljima SIPA-e.

Džihad mediji taj dan iako znaju potpunu istinu, Klix, FTV, Radio Sarajevo, Face TV, svi ti prokleti Hamasovci objavljuju samo inicijale ubijenog.

Isti dan po internetima boosta se Cikotićeva faca i njegovo neko novo predavanje o Islamu. Za samo 3 dana naime slijedi presuda Cikotiću u slučaju kriminala u ministarstvu obrane. Naglasimo da on nikada ne bi bio ministar obrane niti sigurnosti posljednih desetljeća da mu Murphey nije osigurao imunitet.

I onda ide dodatni pritisak na sud: Murphey javno , pred ročište koje je za tri dana čestita Dan Oružanih Snaga BIH, s naglaskom na “ponos na sve što su zajednički uradili” . Tko je zajednički uradio? Pa on i Selmo Cikotić.

No ni to nije sve. Murphey bez ikakvog povoda, nakon što smo objavili tekst da bi SIPA trebala privesti US ambasadora i ispitati ga za kazneno djelo pritiska na sud i ometanja istrage oko masovnog ratnog zločina, te o svemu obavijestiti State Department, on odašile priopćenje protiv Dodika.

To priopćenje nema nikakvog objektivnog povoda jer Dodik ovih dana nije davao izjave koje bi iziskivale takvo priopćenje. Ono služi tek da skloni fokus sa slučaja Bugojno.

Naglasimo da za ovo vrijeme hrvatski političari šute, ne daju izjave niti vrše pritisak na medije. Hrvatski narod u BIH je potpuno canceliran dok se javno u medijima ljevičari ubiše od rasprave cancelira li se palestinsko pitanje u zapadnim medijima ili ne. A ovdje u samoj BIH cijeli jedan narod je canceliran. I to ne samo njegovio živi nego i mrtvi pripadnici.

Bugojanske žene i mladež također ne izlaze na ulice. Nema pritiska. Tek je jedna novinarka Ana Popović smogla snage i objavila istinu. Istinu da se ključni svjedok protiv Cikotića, očito zbog pritiska koji je trpio od Nekog Jako Važnog., radije odlučio ubiti pred istražiteljima SIPA-e nego progovoriti. Koliko je njegovoj obitelji sjelo na račun? I je li sjelo? Ako jest je li mu Al Nusra i Al Qaeda uplatila više nego Murpheyu?

Hrvati Amerike, dužni su informirati američke Kongresmene o ulozi Murpheya u zataškavanju zločina nad narodom Petra Hercega Tomića. Općina Ljubuški dužna je otkazati poziv Murpheyu na otvaranje spomenika Petru Hercegu Tomiću, sve dok dotični javno ne pojasni gore priloženii dokument. I ne kaže javnosti , narodu Petra Hercega: Je li njegova zaštita Selme Cikotića posljedica volje State Departmenta ili njegov osobni čin. Ako je njegovb osobni čin, vlasti BIH dužne su ga procesuirati ili ga izručiti na procesuiranje vlastitoj državi.

Ako je to čin SAD-a, i praksa SAD-a , da je suradnja u BIH moguća i s ljudima upletenima u masovne zločine, onda neka SAD vlasti to jasno kažu Hrvatima u BIH. Naša odluka o NATO-u u tom slučaju bit će nešto drugačije od one kakvu očekuju.

Ujedno apeliramo na poklisare Selme Cikotića da nas više ne pokušavaju ušutkati raznim pismima, savjetima i subliminalnim prijetnjama. Mi se nećemo propucati na Rostovu.

 

ZA POLITIČARE HNS-a: Diplomatski imunitet štiti Murpheya samo u protokolarnim stvarima, primjerice, ako žuri na sastanak, prilikom čega nesretnim slučajem njegovo biciklo zgazi omilljenog pudla Sebije Izetbegović, ili zvuk njegovog bolida prekine Patkovića dok tekbira, međutim odlazak na Tužiteljstvo zemlje primateljice i vršenje pritiska na Tužitelje nije pod diplomatskim imunitetom. To nije diplomatski čin nego diplomatski skandal.

Draga nacijo ovaj tekst je iznimno važan tekst za tebe. Nadajmo se da će hrvatska politička nacija okupljena u franjevačkim muzejima gdje se kolektivno bave hvatanjem zjajka, shvatiti važnost ovog teksta. I da će Plenković konačno dopustiti HRT-u da objavi ovaj faksimil.

Ispričavamo se, Kakav Plenković. Mislili smo na Matu Granića. Sivu eminenciju naše propasti.

Taj ucijenjeni jazavac stoji iza cijele ove priče umjetnog približavanja Hrvata s džihadom i nasilnog udaljavanja od Dodika.

To je onaj čovječuljak kojeg ste primili u Vitezu. Onaj isporučitelj života Roberta Zaddre i Matijaša Pauka koji si je utripao veličinu Boga Onaj prvi Do Tuđmana čija gostovanja po Bosnama džihad nikad ne napada.

Onaj koji je doveo Džaferovića u Vukovar i pljunuo nam svima u lice. I u Vukovaru i u Vitezu. Nad grobovima osmero naše djece.

I tom izdajniku ste ukazali čast. Dragi naš narode. Ti naš “narode” kojeg se javno stidimo. Vodoravno i okomito.

Dok klečiš bez mozga pred fraturicama i fratrizanima i pitaš ih što dalje da misliš. Nemoj mislit ništa. Takvi ne zaslužuju postojanje.

Merzuk Aletić trebao pokazati lokacije sa posmrtnim ostacima 15 Hrvata, ali se ubio pred istražiteljima SIPA-e