Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

SLAVO LJUT NA ZLATKA: “Skreće u etničku logiku i pristaje na hrvatsku izbornu jedinicu”

Must Read

“U takvoj situaciji, pak, na raspolaganju mi ostaje samo žal – da ideja socijalne demokracije – u koju toliko vjerovah, i od koje ne odustajem – nije uspjela. I to, ne zbog ideje nego zbog ljudi koji je zlorabiše. I da je filozofija etnonacionalizma bila toliko jaka da je progutala i one koji u ime ideje socijalne demokracije prethodnih dvadesetak godina nastupaše.

 

Što se, dakle, mene i moje generacije tiče ostaje nam jedino uzdah – zbogom socijaldemokracijo, zbogom snovi pusti. Potpuno drugo pitanje je, dakako, koje će to posljedice za BiH imati. Osobno, nisam optimista. Bože daj da se prevarim” – napisao je ovih dana na kraju svog komentara prof. Slavko Kukić, bivši propali SDP-ov favorit za mandatara Vijeća ministara BiH, razočaran politikom SDP-a i njezina predsjednika Zlatka Lagumdžije.

 

Gostujući na FACE TV-u kod Senada Hadžifejzovića ove subote prof. Slavo Kukić puno ružnoga kazao na račun čelnog čovjeka SDP-a, ističući kako je razočaran u bh socijaldemokraciju, njihovo manipuliranje biračkim tijelom, jer je sada jasno da nisu samo Milorad Dodik i SNSD oni koji manipuliraju socijaldemokracijom nego je danas to i SDP, koji nije uspio obraniti ono što je trebalo obraniti budući je eto „Zlatko Lagumdžija prošao trasiranim putem njegovog banjalučkog pandana“!

Od napada na Lagumdžiju još je nevjerojatnije bilo slušati iz usta Slave Kukića komentare o FTV-u, za koju je utvrdio da se pretovirila u partijsku televiziju koju on eto rijetko gleda, a pratkitčno ju je stvorio. Što bi Halid Bašlić kazao ili ti zapjevao: “Tko bi reko čuda da se dese” . (Dnevnik.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Procurila neugodna priča o Butkoviću: Iza uspona HDZ-ovca stoji poznati komunistički čelnik?

Olja, ima li člana tvoje obitelji koji se nije okoristio državnim novcem otkad si ministar – priupitao je predsjednik Zoran Milanović ministra...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -