Slavni nogometaš: Držali su me pod prijetnjom puškama i tražili 13 milijuna eura. Sve je organizirao moj brat

Teška situacija odvija se u obitelji Pogba, a u središtu cijele priče je slavni nogometaš Paul

Veznjak Juventusa i francuske nogometne reprezentacije otkrio je navodno francuskim vlastima priču u zavjeri i pokušaju ucjene. Nemili se događaj navodno dogodio u ožujku ove godine u Parizu kada su ga dvojica muškaraca pod prijetnjom pušaka odvela u jedan stan i pokušala od njega iznuditi 13 milijuna eura.

Pogba tvrdi da je oružani dvojac koja mu je prijetio angažirao njegov vlastiti brat Mathias u suradnji s njegovim prijateljima. Tražili su novac za usluge ‘zaštite‘ u periodu od 13 godina.

Pariška policija potvrdila je kako je pokrenuta istraga.

Ovakve vijesti dolaze dan nakon što je Paulov brat Mathias na društvenim mrežama objavio bizaran video u kojem prijeti da će otkriti ‘eksplozivne informacije‘ o slavnom nogometašu, pišu Sportske novosti.

“Francuska, talijanska, engleska i španjolska javnost zaslužuju znati određene stvari. Zapravo, cijeli svijet, uključujući fanove mog brata, Francuske, Juventusa i njegove sponzore. Moraju imati informacije i nakon toga odlučiti zaslužuje li on poštovanje i ljubav od navijača, te zaslužuje li igrati za Juventus i biti u reprezentaciji Francuske za Svjetsko prvenstvo”, rekao je Mathias Pogba.