Published On: Ned, lip 23rd, 2019

Škoro oduševio objavom kandidature, gomila komentara s izrazima podrške

Miroslav Škoro je na svome Facebooku jutros objavio video sa svojoj kandidaturom za predsjednika Republike Hrvatske

Ispod objave su gotovo odmah krenuli prštati dojmovi i reakcije njegovih pratitelja i simpatizera. Tako je u sat i pol nakon objave, video skupio više od 1400 lajkova i gotovo 300 komentara, a podijeljen je 250 puta. Reakcije su mahom pozitivne, svi očekuju promjene. Neki su se, poput samog pjevača, osvrnuli i na ostale političke aktere.

“Jednim govorom od pet minuta Škoro je pomeo sve što treba. Milanović i Kolinda nemaju što tražiti u kampanji. Kritična masa za promjene je stvorena. Doviđenja HDZ, SDP, HNS, partizani, ustaše i ostala gamad. Glavni konkurent Škori je sudac Kolakušić. Hmmm, meni izgleda da oni traže iste promjene. Neka pobjedi uvjerljiviji. Hrvatskoj se boljitak smiješi”, uvjeren je jedan Škorin fan.

 

Pravi Hrvat odlučio je stati na čelo svog naroda’

Drugi su, pak, oduševljenim samom kandidaturom potencijalnog novog predsjednika: “Već dugo nisam osjetio takvo zadovoljstvo vezano uz političke događaje kao ovog trenutka. Vani je oblačno, ali u srcu sve puno radosti i sunca. Konačno je pravi čovjek, pravi Hrvat odlučio stati na čelo svog naroda i dati sve svoje sposobnosti u službi svojoj i našoj Domovini, svom i našem napaćenom hrvatskom narodu. Poštovani gospodine Škoro od srca Vam želim uspjeh u poslu kojeg ste se odlučili prihvatiti i osobno zadovoljstvo prilikom postizanja uspjeha na dobrobit svih nas. Duboko sam uvjeren da nam drugi krug neće trebati”, napisao je njegov pratitelj.

Neki su otišli u ekstreme, pa je jedna gospođa Škori napisala: “Ispuni mi zadnju želju predsjedniče. Uz vas do pobjede”.

Druga je pak napisala da “živi za trenutak kad ćete ući u Banske dvore i zapjevati Otvor’ ženo kapiju.”

A s obzirom na to da je Miroslav Škoro pjevač i spisatelj, netko mu je odlučio biti konkurencija, ali njemu u čast. Naime, žena je napisala pjesmu od 12 strofa, samo za ovu prigodu.

Ipak, neki ga vide kao ‘rezervnog igrača HDZ-a’

No, bilo je i onih koji nisu toliko oduševljeni Škorinom kandidaturom. Smatraju da je on figura i da je u sprezi s HDZ-om: “Moj glas nećete dobit’ vi, Kolinda niti Milanović! Svi ste vi isto sr*** drugo pakovanje”, oštar je bio jedan građanin, dok je drugi nadodao: “Rezervni igrač HDZ-a, kao fol slučajno izašao nedavno iz HDZ-a. Farbanje očiju naivcima i HDZ-ova igra”.

Jedna gospođa svoje nezadovoljstvo ipak odlučila okrenuti na šalu: “Gospodine Škoro, Vi koji navodno toliko volite pjesmu i svoju publiku, teško da bi kao Predsjednik RH više mogli pjevati, pričati viceve i zbijati šale na koncertu, a to je ono što ovaj narod voli od Vas. Mislim da ni dragom Bogu nije jasno ZAŠTO i što Vam je ovo trebalo, jer sami znate da kao Predsjednik niti za svoju Slavoniju niti ovu državu ne možete učiniti ništa! Jer Hrvatska nije predsjednička nego parlamentarna država i predsjednik RH nema nikakve ovlasti nego je samo maketa i zato nije jasno što je vama i nama (vašim obožavateljima) ovo trebalo, jer sami znadete da kao Predsjednik za nas nećete niti možete učinit’ išta, čak više ni pjevat’, nit’ održat koncert’ kad vam se poželi. Neshvatljivo!”

Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, Škoro iza sebe ima dobar dio naroda, čiji glas je zatražio kako bi “promijenio i, uz Božju pomoć, probudio Hrvatsku.”

Dnevnik.ba

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare