Published On: Pet, kol 5th, 2016

Skandalozan govor predstavnika veterana: “Oprostite što sad morate trpjeti sranja u vlastitoj zemji”

Predstavnik veterana Ivica Glavota tijekom obraćanja na proslavi 21. obljetnice Oluje u Kninu održao je govor u kojem je spominjao lustraciju, četnike pa čak i popis stanovništva.

“Slavimo 21. godišnjicu pobjede nad velikosrpskim pretenzijama. kako ćemo slaviti to je naša odluka i nitko nam neće moći naređivati. Uz vodstvo Tuđmana, Oluja je bila najveći dragulj na kruni Domovinskog rata, bila je to borba za suvremenu Hrvatsku. To je bio samo prvi čin, a drugi čin bi trebao biti borba za suvremeno društvo, ali taj čin nije ni započeo. Fotelje su se koristile, neki su se posvetili se osobnom probitku, a narod im je povjerovao”, kazao je Glavota.

Kazao je da imamo više od 4 milijuna birača, te da su se popisi negdje brisali, ali, kako je naveo, ne u Vukovaru gdje se postavljaju ploče na srpskom jeziku.

“Vjerovali smo da će idući korak nakon Oluje biti napredak, a sada se Hrvatska priprema za primanje migranata jer Hrvatska stari, a isto ino koji ih primaju otjerali su naše mlade iz Hrvatske”, kazao je Glavota.

Poručio je Plenkoviću kako mora “završiti priču o prošlim vremenima”.

“Lustracija je istina, kad se oslobodimo tog tereta lakše ćemo kročiti naprijed. Narode moj, ne dopustite da nas vuku za nos. Priznajem da sam sa svojom braćom uzeo oružje kako bi zaustavili četničku hordu. Ispričavam se svima kojima nismo uspjeli pomoći, a najviše tebi narode što nismo odradili posao do kraja i što sada morate trpjeti sranja u vlastitoj zemji. Ispričavam se.”, kazao je Glavota.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>