Published On: Pon, pro 13th, 2021

Sjećate li se zvijezde meksičkih sapunica? Ovako danas izgleda Gabriela Spanic

Zvijezda meksičkih sapunica Gabrijela Spanic slavu je stekla ulogama u telenovelama, a publici u regiji zanimljiva je i zbog njenih hrvatskih korijena.

Spanic redovno objavljuje fotografije na Instagramu gdje je prati dva milijuna ljudi, a velik dio njih pamti je iz doba kada je glumila dobricu Paulinu i njezinu zlu polusestru Paolu u seriji “Otimačica”.

Gabrijelina majka je iz Venezuele, a otac je emigrirao iz Hrvatske u Venezuelu 1947. godine. Karijeru je započela na izboru za Miss Venezuele 1992. kao Miss Guarico, znajući da će je manekenstvo približiti glumi.

Glumačku karijeru počela je u Venezueli glumeći manje uloge u venezuelanskim telenovelama u produkciji TV kuće Venevision. Godine 1993. odigrala je zapaženu ulogu u seriji Morena Clara, što joj je 1995. godine, omogućilo dobivanje prve glavne uloge, Gilde Barreto, u telenoveli “Como Tú, Ninguna”.

Godine 1997. ponuđena joj je uloga u projektu meksičke TV kuće Televise, telenovele Otimačica, zbog čega se preselila u Meksiko. U toj seriji glumila je dvostruku ulogu, bogatu i sebičnu Paolu Bracho te njenu siromašnu i poštenu sestru blizanku Paolinu Martinez. Malo je poznato da je neke dvostruke scene pojavljivanja odglumila zajedno sa svojom stvarnom blizankom.

Glumica je posljednjih godina je u fokusu zbog svog izgleda, a često je fanovi prozivaju zbog njenih estetskih zahvata. Mnogi smatraju da je 47-godišnja glumica ponovno bila na estetskom zahvatu te da je i ovaj put pretjerala.

Meksičke telenovele nisu više popularne na našim prostorima, stoga je javnost zaboravila na ovu lijepu glumicu. Ona je prošle godine je sudjelovala  u plesnom showu u kojem je oduševila plesnim vještinama.

Glumica se 1997. godine udala se za kolegu Miguela de Leona. Uskoro nakon vjenčanja odselili su se u Meksiko gdje je Gabriela nastupila u popularnoj telenoveli “Otimačica”.

Glumica ima sina Gabriela s biznismenom Neilom Perezom, a iza sebe ima i razvod s kolegom Miguelom de Leonom, s kojim je bila u braku od 1997. do 2003. godine.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Mundzuk
Mundzuk
8 mjeseci prije

Ajme ča je lipa curica.

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Šta ti kažeš na ovo?  Mundzuk
8 mjeseci prije

Dobra riba, bila i ostala.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  DžafaPatrijot
8 mjeseci prije

Uhvatila je panika pa si ubrizgala malo previše botoksa!
Ima estetski kirurg i manje šprice!