Published On: Pon, ožu 29th, 2021

SIMPATIČNA JE: Amerikanka otkrila da je bila ljubavnica Borisa Johnsona, ispričala pikanterije

Američka poduzetnica Jennifer Arcuri, (36) ispričala je po prvi put u intervjuu za “Sunday Mirror” da se u rodnoj Americi zaljubila u premijera Velike Britanije, Borisa Johnsona, (56) tijekom afere za koju kaže da je trajala četiri godine.

Tvrdi da su zajedno spavali u stanu u kojem je imala šipku za ples te da su se sastajali jednom tjedno i da mu je slala je slike u toplesu. “Voljela sam ga. Obožavala sam ga”, priznaje, piše Mirror.

Jennifer je otkrila njihovu uzajamnu “fizičku i intelektualnu privlačnost”. Dijelili su ljubav prema Šekspiru, dala mu je kodno ime Aleksandar Veliki, a kaže da je on volio njeno tijelo i um i nije mogao držati ruke dalje od nje na prvom spoju.

No, u konačnici, kaže Arkuri, bio je “kukavički mlitavko” jer nije stajao uz nju u redu na putovanjima. Jennifer kaže da je njena romansa s Johnsonom, koji je u to vrijeme bio gradonačelnik Londona, trajala od 2012. do 2016. godine. To mu je bio drugi mandat i bio je oženjen sada bivšom suprugom Marinom, majkom njihovo četvero djece.

Glasine o aferi prvi put su se pojavile prije dvije godine kada je otkriveno da je Jennifer bila u tri trgovačke misije koje financiraju porezni obveznici, a koje je vodio Johnson. Bilo je jasno da su bliski, ali ona nikada do sada nije potvrdila da su bili ljubavnici.

– Bili smo u intimnoj vezi četiri godine. Voljela sam ga i to s dobrim razlogom. Ali čovjek za kojeg sam mislila da ga znam više ne postoji – rekla je govoreći o vezi.

Pri tome je otkrila još neke pikanterije afere. Jonnson ju je otvoreno izveo na večeru u londonskom restoranu, rekavši joj: “Želim izlaziti s tobom, ti si jedina Amerikanka koja mi se ikad svidjela”.

Prvi seksualni odnos imali su u njenom stanu u londonskom kvartu, samo nekoliko sati prije nego što je sjeo između Marine i princeze Anne na otvaranju paraolimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Njena su otkrića izuzetno značajna jer postavljaju pitanja oko trošenja javnog novca i je li Boris prekršio kodeks ponašanja. Slijedi istraga kojom će se utvrditi je li prekršio načela javnog života. Ispitat će se je li se ponašao “pošteno i s integritetom”, je li Jennifer imala “povlašteni tretman” i je li postojao sukob interesa.

Johnson je govorio na nizu tehnoloških događaja koje je organizirala Jenifer. Ona je potom primila 126.000 funti poreznih obveznika u sponzorstvima i bespovratnim sredstvima. Glavnina od 100.000 funti, stigla je kroz državnu podršku 2019. godine. Jennifer tvrdi da je sama bila pozvana na trgovinska putovanja kao članica “ekosistema” tehnološke scene u Londonu./HMS/