Petak, 14 lipnja, 2024

SERGEJ: Srbe jednom godišnje bombardirati!

Must Read

Sergej Trifunović priziva bombe, smrt i razaranje za svoj narod i poručuje da Srbiju treba bombardirati jednom godišnje.

Glumac i blizak suradnik Saše Jankovića, iznerviran naslovima u novinama o bolesti glumca Nebojše Glogovca, kolektivno je Srbima poželio novog “Milosrdnog anđela”, što je prema ocjeni sugovornika Srpskog telegrafa van granica zdravog razuma.

Jer od NATO bombi je 1999. godine poginulo oko 2.500 ljudi, oko 6.000 je ranjeno, a materijalna šteta procijenjena je na čak 100 milijardi dolara.

Miroslav Medić, čiji je brat Siniša poginuo u bombardovanju RTS, za Srpski telegraf kaže da ga ovakve reči poznatog glumca strašno pogađaju.

– Sergeja cijenim kao glumca, ali zaista ne razumijem ovakve njegove reči jer nijedan razlog ne opravdava to da poželiš svom narodu ponovo takvu tragediju. Ja sam iskusio ogroman gubitak, a poginulo je i oko 2.500 ljudi, nevinih ljudi, žena i djece. Nikome na svijetu ne bih poželio da tako nešto doživi, a kamo li da opet prizivamo bombe na naše glave. Osobno me vrijeđa ovakav stav – kaže Medić za ovaj list.

Srpska kraljevska akademija upravo je zbog nevinih žrtava pokrenula inicijativu da porodice poginulih i povrijeđenih pokrenu individualne tužbe protiv članica NATO. Jedan od članova akademije narodni poslanik Ljubiša Stojmirović kaže da nijedna normalna osoba ne može ni da pomisli, a ne da izgovori ono što je rekao Trifunović.

– Nijedan razlog ne opravdava ovakve izjave. To su budalaštine koje samo mi Srbi možemo sebi da poželimo. To bombardiranje  je ostavilo strahovite posljedice, koje ćemo trpjeti  tisućama godina.

NIJE ODGOVORIO

Još oštriji bili su ostali sugovornici ovog lista koji smatraju da je Trifunoviću potrebna stručna pomoć. Predsjednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da je glumac nakon želje da mokri na grobu Aleksandra Vučića sada prevršio  sve granice.

– Ovde je svaki komentar suvišan, tu treba da se promjeni diler. Ili da se konačno pošalje u Crnu rijeku na odvikavanje – kaže Glišić.

Objašnjenje ovakvih reči nije imao ni marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

– Njegove poruke treba da komentira  psihijatar, ja sam lječnik opće medicine.

Sergej Trifunović nije odgovarao na poruke Srpskog telegrafa.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO osniva misiju koja će pomoći i osposobljavati Ukrajinu

Ministri obrane NATO-a sastat će se danas u Bruxellesu na drugom danu razgovora o formaliziranju potpore transatlantskog saveza Ukrajini. Zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -